Ana sayfa Dizi İzle Emanet 2 Şubat Salı 127. bölüm fragmanı izle

Emanet 2 Şubat Salı 127. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Kanal 7’de ekrana gelen Emanet dizisi, hikayesindeki bazı sıkıntılar son dönemde eleştirilmekte olan bir yapım olarak dikkat çekiyor. Dizinin hayranları Seher ve Yaman karakterlerinin artık birbirlerine hislerine açmalarını, birbirlerinden artık kaçmamalarını istiyor. Emanet’in yeni bölümleri de heyecan fırtınası şeklinde devam ediyor.

Günlük dizi Emanet, hafta içi 19.00’da Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşuyor. Dizinin 1 Mart Pazartesi günü 126. bölümü yayınlandı. Yeni haftaya Seher ve Yaman karakterleri aralarındaki sıkıntıları çözmeye yönelik attıkları adımla dikkat çekti. Balayına çıkan çiftin birbirlerine hissettiklerini söylemeye başlamaları önemli bir adım oldu. İzleyicilerin eleştirileri de hafifleyecektir. Dizi hayranları 2 Mart Salı günü yayınlanacak olan 127. bölüm fragmanını da merakla bekliyor. Yeni bölümden ilk görüntüleri aşağıdaki fragmanda bulabilirsiniz..

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Emanet (@emanetkanal7)’in paylaştığı bir gönderi

Peki 126. bölümde neler yaşandı? Bu konuda da bazı detaylar var. Her şeyi arkalarında bırakan ve balayına gelen Yaman ve Seher artık baş başadır. Ve aralarında konuşulması gereken çok önemli bir konu vardır. İzleyicilerin de çok beklediği o sahneler başladı ve hafta boyunca da hislerin yavaş yavaş açığa çıkması beklentisi var. Bugünkü bölüm YerGökAşk etiketi ile yayınlandı. İzleyicilerin beklentilerinin de kısmen karşılandığı söylenebilir.

İşte Emanet dizisinin 1 Mart pazartesi günü yayınlanan 126.bölümünün tamamı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.