Ana sayfa Sosyal Medya Çok yalan söylüyor! Demet Özdemir partneri Şükrü Özyıldız’a fena patladı!

Çok yalan söylüyor! Demet Özdemir partneri Şükrü Özyıldız’a fena patladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız ikilisinin Netflix’te yayınlanan Aşk Taktikleri filmi büyük beğeni topladı ve çok da ses getirdi. Dünyada 60 ülkede Netflix’in en çok izlenen 10 programı arasına filminden girmiş olması, Demet Özdemir’in dünya çapındaki popülerliğinin bir sonucu. Şükrü Özyıldız da bilinen bir isim ama Demet Özdemir kadar olmadığı da ortada…

İkilinin Aşk Taktikleri ile ilgili sorulara verdikleri yanıtların yer aldığı eğlenceli video da çok gülümsetti. Şükrü Özyıldız, daha önce eski sevgilisinin adıyla birisine hitap ettiğini ve aynı gün bunu 3 kez yaptığını ilk kez itiraf etti.

Demet Özdemir, ilişkide kıskanç birisi olduğunu belirtirken, Şükrü Özyıldız da bir ilişkiye başladığında arkadaşlarını ihmal etmediğini söyledi. Şükrü Özyıldız’ın bu duruşuna Demet Özdemir’in tepkisi çok hoş oldu…

Demet Özdemir, “Çok yalan söylüyor… Ben buraya bunun için gelmedim” diyerek partnerine adeta patladı.. Şükrü Özyıldız, yanıtını beğenmeyen arkadaşına “Sen gerçekten arkadaşlarını ihmal mi edersin, yapma öyle şeyler” diyerek tartışmayı alevlendirdi.

Tabii ki bu bir tartışmadan çok ortamı heyecanlandırmak için iki oyuncunun esprili çıkışması olarak anlaşıldı… Demet Özdemir, bir ilişki yaşadığı dönemde arkadaşlarını ihmal ettiğini kabul etti. Oyuncu, “Yeni birisi hayatına dahil oluyor, sen sanıl görüşebilirsin arkadaşlarınla” diye çıkıştı.

Çok yalan söylüyor! Demet Özdemir partneri Şükrü Özyıldız'a fena patladı! 7

Şükrü Özyıldız’ın hem arkadaşlarıyla hem de sevgilisiyle görüşerek durumu böyle sürdürebileceğini söylediği anlarda Demet Özdemir’in mimikleri her şeyi anlatmaya yetiyordu.