Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay iddialı! Son Nefesime Kadar çok çekici bir dizi!

Nurgül Yeşilçay iddialı! Son Nefesime Kadar çok çekici bir dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Nefesime Kadar isimli yeni Fox TV dizisi, çarşamba akşamları izleyicileri derinden yaralayacak. Çok etkili bir dram dizisi, çok güçlü bir oyuncu kadrosu ile geliyor. BAFTA Ödüllü, BBC’nin Happy Valley isimli yapımından uyarlanan Son Nefesime Kadar, izleyicilerin seveceği türden hem gerilim hem aksiyon dolu bir dram dizisi olacak. Polisiye yönleriyle de dikkat çekecek olan dizinin başrolünde Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban bulunuyor.

Geçen sezon yayınlanan Kefaret isimli dizinin ardından Nurgül Yeşilçay hayranları, ünlü oyuncuyu yine Fox TV ekranında izleme fırsatı elde etti. 46 yaşındaki Mihre isimli bir komiseri canlandıran oyuncu, kızının ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü kişinin hapisten çıkması ile birlikte trajik olaylar yaşayacak. Rojda Demirer, Begüm Birgören, İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey ve Baran Bölükbaşı gibi oyuncular da önemli yan karakterlere hayat verecek.

Nurgül Yeşilçay iddialı! Son Nefesime Kadar çok çekici bir dizi! 8

Kamera Arkası isimli programa konuşan dizinin oyuncuları, etkili bir hikayenin gelmekte olduğunun mesajını verdi. Nurgül Yeşilçay, “Aksiyonun olması, duygusal sahnelerin olması, bence çekici gelecek seyirciye” ifadelerini kullandı.

Yayın gününü beklediğini ve o gün tüm yorgunluğunun geçeceğini belirten Emre Kınay, sette ne kadar büyük emek verildiğini de ifade etmiş oldu.

Nurgül Yeşilçay iddialı! Son Nefesime Kadar çok çekici bir dizi! 9

Ertan Saban ise dizinin sırlarla dolu bir yapım olduğuna vurgu yaptı. Oyuncu, “Durum şu; küçük kasabaların, büyük sırları olur” dedi.

Rojda Demirer ise, hikayenin derinliğine vurgu yaptı, karakterlerin çok derin ve güçlü olduğunu ifade etti.

İpek Filiz Yazıcı, herkesin heyecanla dizinin başlamasını beklediğini belirtirken, Baran Bölükbaşı ise izleyicilerin güzel bir hikaye ile karşılaşacağını vurguladı.

23 Şubat Çarşamba günü saat 20.00’da ilk bölümü yayınlanacak olan Fox TV dizisinin Sadakatsiz ve Kuruluş Osman gibi iki önemli dizinin yanı sıra, Oğlum isimli yeni Show TV dizisiyle de reyting yarışına gireceğini belirtelim.