Ana sayfa Dizi Haberleri Çok yazık oldu! Sezonun ilk final haberi geldi… O dizi için artık çok geç, final yapıyor…

Çok yazık oldu! Sezonun ilk final haberi geldi… O dizi için artık çok geç, final yapıyor…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pandemi döneminin de araya girmesiyle pek çok dizinin çekimlerine Mart ayında ara verilmiş ve bazıları yeni sezon başına kadar da ekranda yer almamıştı. Pek çok dizi için hummalı çalışmalar Ağustos ayında başladı. Kanallar, yine birbirinden iddialı yapımları arka arkaya getirmeye başladı.

Pek çoğunun ekranda tutunamayacağı malum. Her sezon olduğu gibi kimine yazık olacak, kimi zaten bekleneni vermeyecek, kimi arada farkedilmeyecek ve dizi çöplüğüne gidecek. Onca emek, çaba boşa gidecek. Her yıl aynı durum yaşanıyor. B yıl da farklı olmayacak. Ancak daha sezon yeni açıldı ve Eylül ayı da bitmedi.

Sezon içinde yaprak dökümü yaşanacağı bekleniyordu ama biraz hızlı bir final haberi geldi. Aslında yaz sezonunun dizisi ama yeni sezona girerken kan kaybetti ne yazık ki! Hangi dizi mi? atv’de ekrana gelen komedi dizisi Gençliğim Eyvah.

Konusu itibariyle de oyuncularıyla da başta sevildi dizi fakat Süreç Film imzalı Gençliğim Eyvah dizisinin final yapmasına karar verildi. Dizinin final haberini ise Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından verdi.

Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, İpek Çiçek, Ecem Atalay ve Beyti Engin’in rol aldıkları dizinin 17. bölümde final yapacağı öğrenildi.

Çok yazık oldu! Sezonun ilk final haberi geldi... O dizi için artık çok geç, final yapıyor... 7

28 Eylül Pazartesi akşamı 16. bölümü yayınlanacak olan dizinin, bir sonraki hafta son bölümü ekrana gelecek. Pazartesi akşamları bilindiği gibi Show TV’de Çukur, Star TV’de Sefirin Kızı ve Fox TV’de Yasak Elma ekranda reytingleri kimseye kaptırmamak için ciddi bir mücadele veriyor. Bu nedenle Gençliğim Eyvah dizisi, ne yazık ki bu güçlü 3 dizi arasında tutunamadı.

Oysa farklı hikayesi, eğlenceli senaryosu, başarılı genç ve usta isimleri bir araya getiren bir dizi olmasına karşın, reytinglere direnemedi…

İşte 16. bölüm tanıtımı: