Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin’in unutulmaz ismi, Çukur dizisine geliyor

Vatanım Sensin’in unutulmaz ismi, Çukur dizisine geliyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çukur dizisi, yeni sezonda transferlere doymuyor! Son dönemde Nejat İşler, İrem Sak, Mustafa Avkıran, Barış Arduç gibi dikkat çeken isimleri bünyesine alan Çukur dizisi, bir başka transferle daha gündemde. Show TV’de pazartesi akşamları ekrana gelen dizi, iddiasını daha da büyütme yanlısı.

Yeni sezona hızlı giriş yapan Çukur dizisi, Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Perihan Savaş gibi isimlerden oluşan kadrosuyla yine her hafta sürprizlerle ekrana geliyor. Dengelerin bir anda değiştiği dizide, yeni bölümlerde bir isim daha dikkat çekecek.

Vatanım Sensin dizisini izleyenler bilir. Son sezona damgasını vuran bir Yunan generali vardı. Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in oynadıkları Azize ve Cevdet’e çok büyük zorluklar yaşatmış, tüm ailenin canına kastetmişti. Rolünü o kadar iyi oynuyordu ki onun gerçekten Türk olduğuna bile izleyenlerin bazıları inanmamıştı.

Peki kimdi o isim? Aslında Türk asıllı bir Alman oyuncu. Türkiye’de ilk kez Vatanım Sensin dizisinde rol almıştı o güne kadar. Almanya’da ise pek çok film ve dizide rol almıştı. Yine Fatih Akın’ın ödüllü filmi Yaşamın Kıyısında, Unutma Beni İstanbul, Bizim Büyük Çaresizliğimiz gibi pek çok filmde de rol alan bir isim olan Baki Davrak.

1971 yılında Almanya’da doğan oyuncu, başrol oynadığı Lola + Bilidikid ve Yaşamın Kıyısında filmleriyle tanınıyor daha çok. Cannes Film Festivali’nde Fatih Akın’na en iyi senaryo ödülü kazandıran Yaşamın Kıyısında filminde Alman dili profesörü bir Türk olan Nejat Aksu’yu canlandırmıştı.

Ancak Türkiye’de onu hafızalara kazıyan rol Vatanım Sensin’deki Yunan Komutanı Vasili rolüydü.

Baki Davrak’ın yeni sezonun 4. bölümünde diziye dahil olacağı bilgisini Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından verdi. Davrak, Ogeday karakterini oynayacak.

Vatanım Sensin'in unutulmaz ismi, Çukur dizisine geliyor 7