Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisi yeni sezonu başlıyor, hikayedeki değişim merak ediliyor!

Çöp Adam dizisi yeni sezonu başlıyor, hikayedeki değişim merak ediliyor!

tarafından ker_def

Geçen sezon dikkat çeken dizilerden olan Çöp Adam, yenilenen hikayesi ile yeniden izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, bu sezon da yine ilginç hikayesi ile milyonlarca izleyicinin dikkatini çekecek gibi gözüküyor.

26. Bölüm ile birlikte 13 Eylül Çarşamba akşamı izleyicilerle yeniden buluşacak olan Çöp Adam dizisine yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarından da büyük ilgi olduğu biliniyor.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldığı Çöp Adam dizisinin yeni sezonunda ne tür değişikler olduğu da çok merak ediliyor.

Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Çarşamba akşamları yayınlanacak dizi; merak uyandıran hikayesi ile sevenleriyle buluşacak.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Meriç Demiray, Volkan Sümbül, Okan Başar Bahar ve Pınar Göktaş tarafından senaryosu yazılan dizinin ikinci sezonundaki değişiklikleri de 26. bölüm yayınlanınca fark edebileceksiniz.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Çağrı Vila Lostuvalı bulunuyor.
Dizinin kadrosunda ayrıca; Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Derya Alabora, Lila Gürmen, Cankat Aydos, Ezgi Çelik, Aytek Şayan, Öykü Naz Altay ve Füsun Demirel, Salih Kalyon, Tilbe Saran gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Çöp Adam, yeni sezonun ilk bölümüyle 13 Eylül Çarşamba akşamı Star’da başlıyor.