Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi reytingleri ile yaz döneminin kapandığını ilan etti!

Gönül Dağı dizisi reytingleri ile yaz döneminin kapandığını ilan etti!

tarafından ker_def

Yaz döneminde televizyon ekranında yayınlanan dizilerin aldığı reytingler 3’lü oranlarda kalmıştı. Birçok dizi yayınlandı ama reytinglerde öne çıkmayı başaran bir iki dizi olabildi. TRT1 ekranlarındaki dizilerin başarıları da yaz boyunca konuşuldu.

Ancak yaz döneminin düşük reytingleri de izleyicilerin televizyondan ne kadar çok uzaklaştığını ortaya koymuştu. Gönül Dağı dizisinin 104. bölümü ise 9 Eylül Cumartesi akşamı izleyicilerle buluştu.

7’li reyting seviyelerine çıkan dördüncü sezonun ilk bölümü ile birlikte televizyon ekranında yaz döneminin kapandığını da Gönül Dağı dizisi resmen ilan etmiş oldu.

İzleyicilerin yeniden ekran başına döndüğünün kanıtı olan 7’li reytingleri ile Gönül Dağı dizisi yeni sezona yine bomba gibi başladı.

Tüm izleyici gruplarında da günü birincilikle tamamlayan Gönül Dağı dizisi, geride kalan 3 sezon boyunca da Cumartesi akşamlarının bir numaralı yapımı olmuş ve genel izlenme oranlarında da çok iyi reytingler elde ederek en çok izlenen dizilerden birisi haline gelmişti.

Dördüncü sezona da iyi reytinglerle başlayan Gönül Dağı dizisine 8 yeni oyuncu katıldığını ve hikayede değişimler yaşandığını belirtelim.

Yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler bulunuyor:

“Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Melis Sevinç, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Süeda Çil, Burak Can, Sude Zülal Güler, Öge Sözbaş, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Irazlı.”