Ana sayfa Dizi Arşivi Aşkımız Yeter nasıl bir dizi; hikayesi, oyuncu kadrosu ve tüm detayları!

Aşkımız Yeter nasıl bir dizi; hikayesi, oyuncu kadrosu ve tüm detayları!

tarafından ker_def

TRT1’in orijinal yapımları ile öne çıkan dijital platformu tabii’de çok ilginç diziler yayınlanıyor. Bu projeler arasında Aşkımız Yeter dizisi de dikkat çekiyor.

Aşkımız Yeter dizisinde 3 senelik evli bir çift olan Ecem ve Cenk, zaman zaman tartışmalar, yanlış anlaşılmalar veya küslükler yaşasa da aşkları sayesinde tüm zorlukların üstesinden gelmeyi başarır.

İbrahim Ümit Kantarcılar, Berna Koraltürk, Aras Şenol, Nursena Yılmaz ve Selda Özbek gibi dikkat çeken isimlerin rol aldığı Aşkımız Yeter’de 3 senelik evli bir çift olan Ecem ve Cenk’in hikayesi anlatılıyor.

Evliliğin cicim zamanları geride kalmış, her evlilikte yaşanan temel çatışmalar kendini göstermeye başlamıştır. Fikir ayrılıkları zaman zaman tartışmalara, küslüklere sebep olmaktadır.

Ama her gecenin bir sabahı olduğu gibi böyle ufak tefek dertlerin de bir dermanı vardır. O da birbirlerine duydukları sevgidir. Bu sevgiyle her tatsızlığın üstesinden gelirler. Bu yolculuklarında onları yalnız bırakmayan arkadaşlarının evliliklerine katkısı büyüktür.