Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisini zirvede tutan Berk Atan, samimiyetin gücünün simgesi oldu!

Gönül Dağı dizisini zirvede tutan Berk Atan, samimiyetin gücünün simgesi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya devam eden Gönül Dağı dizisi, izleyicisi ile kurduğu bağ sayesinde son yılların en özel yapımlarından birisi olmayı başardı.

Üçüncü sezonda Berk Atan’ın başroldeki etkili performansı devam ederken, Gülsim Ali İlhan’ın ayrılığının ardından da oyuncuya daha fazla yük binmiş oldu. İlk iki sezonda bu ikili çok başarılı oldular ama Dilek karakterinin hikayeden çıkmasının ardından Berk Atan için daha zorlu bir süreç yaşanıyor.

Üçüncü sezonda yine çok iyi reytingler alan ve son dönemde atak yapan Yalı Çapkını’nın hemen ardından en iyi reytingleri alabilen dizi olarak göz kamaştıran Gönül Dağı dizisinin başarısının en büyük nedenini Berk Atan şu sözlerle ifade etti:

“Hala zirvede olmamız seyircimizle kurduğumuz ilişkinin gerçekliğini ve samimiyetini gösteriyor bize… Ne mutlu ki samimi duygularımızın hepsi seyircimize işliyor.”

Gönül Dağı dizisini zirvede tutan Berk Atan, samimiyetin gücünün simgesi oldu! 8

Asla pes etmeyen bir karakter olması nedeniyle Taner, gençler tarafından da bu yönüyle örnek alınabilecek birisi. Oyuncu da bu duruma dikkat çekiyor ve bu azim ve hırsın karakteri başarıya taşıdığını ifade ediyor.

Oyuncu, “Sonunda her düştüğünde en iyi şekilde kalkmasını bilen biri için zaten başarı kaçınılmazdır” diyerek Taner karakterinin en sevilen yönüne dikkatleri çekiyor.

Gerçek hayatta da sevdiklerini kaybeden birçok insan var ve bunlar için yaşam daha da zorlaşarak devam ediyor. Çünkü hayatta sorumluluklar yüklenen insanlar için büyük acılara karşı o sorumlulukları sürdürme zorunluluğu da var.

Taner, ölen eşi Dilek’in ardından çocuğu için ayakta kalmak zorunda. Bu yönüyle de dizi izleyicilere güncel hayatları ile ilgili çok önemli deneyimler sunan bir yapım haline geldi.

Berk Atan da bu durumu şu sözlerle tarif etti: ” Yaşadığı kayıp gerçekten çok üzücü ve sarsıcı ama çocuğu için, ailesi için, hatta kaybettiği eşiyle kurduğu hayalleri için devam etmek zorunda. Daha güçlü bir şekilde mücadelesini sürdürmek zorunda. Seyirciler de Taner’in bu mücadelesini izliyor olacaklar..”

Gönül Dağı dizisini zirvede tutan Berk Atan, samimiyetin gücünün simgesi oldu! 9

Birlikteliğin ve el ele vererek bir işe adım atmanın ne kadar önemli olduğunu ortaya koyan dizide, birbirleri ile akraba olan gençlerin verdiği mesaj da kıymetli. Berk Atan, bu birliktelik mesajına dikkat çekerek, amcaoğullarının birlikte mücadele ederek her türlü engeli aşabileceğini vurguluyor.

Kendisinin de kalabalık bir aileye sahip olduğunu ve tüm kuzenleri ile çok güçlü bağlarının bulunduğunu anlatan oyuncu, “Ailemin hepsiyle çok şükür kopmayan bağımız devam ediyor. Hayattaki en kıymetli şeylere sahibim sağlık ve huzurlu bir aile” diye konuştu.