Ana sayfa Dizi Fragmanları Çukur 2. Sezon 1. Bölüm Fragman İzle

Çukur 2. Sezon 1. Bölüm Fragman İzle

tarafından ker_def

17 Eylül Pazartesi günü Çukur dizisinin 2. sezonu başlayacak.

Müthiş bir başlangıç dizinin hayranlarını bekliyor.

Erkan Avcı, Berkay Ateş dizinin yeni isimleri…

Videodan 2. sezonun 1. bölümünü izleyebilirsiniz.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği dizide son dönemin gözde oyuncularından Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil’in yer aldığı dizinin ikinci sezonu merakla bekleniyor.

Koçovalı ailesinin en küçük oğlu, gözü kara ve isyankar Yamaç karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli ile deli dolu ve dik kafalı, yaşam enerjisiyle herkesi kendine hayran bırakan Sena rolünde izlediğimiz Dilan Çiçek Deniz’in yer aldığı dizi müthiş bir başarı yakaladı.

Çukur 2. Sezonuyla 17 Eylül’de Başlıyor!

Senaryo: Gökhan Horzum
Yapımcı: Kerem Çatay, Pelin Diştaş Yaşaroğlu
Yönetmen: Sinan Öztürk
İdari Yapımcı: Yamaç Okur
Müzik: Toygar Işıklı
2. Yönetmen: Özgür Sevimli
Görüntü Yönetmeni: Tolga Kutluay
Sanat Yönetmeni: Oya Köseoğlu

Oyuncu Kadrosu
Yamaç: Aras Bulut İynemli
Sena: Dilan Çiçek Deniz
Vartolu: Erkan Kolçak Köstendil
İdris: Ercan Kesal
Sultan: Perihan Savaş
Emrah: Alperen Duymaz
Selim: Öner Erkan
Aliço: Rıza Kocaoğlu
Muhittin: Nebil Sayın
Celasun: Kubilay Aka

Çukur dizisi konusu ve oyuncuları!

Çukur Dizisi’nin başrol oyuncuları kimler? Çukur Dizisi’nde kim kimdir? Çukur hangi kanalda saat kaçta? Oyuncu kadrosunda kimler var? Çukur’un konusu ne?

ÇUKUR DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

DİZİNİN OYUNCU KADROSU

ARAS BULUT İYNEMLİ

Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Yeşim adında ablası ve Orcun adında abisi vardır. Abisi tiyatrocu, ablası da ses sanatçısıdır. Babasının adı Cengiz, annesinin adı Sevtap’dır. Beşiktaş Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi’nde uçak mühendisliği okumaktayken oyunculuk yapmaya başladığından okulunu dondurdu. Patos reklamında da oynayan İynemli, başka bir reklam filminde İtalyan futbolcuyu canlandırırken yönetmen Zeynep Günay’ın dikkatini çekmiş, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin deneme çekimlerine çağrılmış ve deneme çekimlerinde başarılı olmuştur. Aras Bulut İynemli, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete Akarsu karakterini canlandırdı. Bu dizide senaryo gereği ilerleyen bölümlerde müzisyen olmuş ve İyi Düşün Taşın şarkısını coverlamış ve yeni şarkılar bestelemiştir. 2012 yılında çekimleri tamamlanan, 2013 Mart ayında Türkiye gösterime giren Mahmut ile Meryem filminin başrolüdür. Ancak filmde Aras Bulut İynemli’nin oyunculuğu birçok eleştirmen tarafından beğenilmemiştir. 2013 yılında Çağan Irmak tarafından keşfedilmiş ve Deniz Celiloğlu ile LGBT temalı “Tamam mıyız ?” adlı filmde başrol oynamıştır. Eleştirmenler tarafından canlandırdığı engelli İhsan karakteri ve oyunculuğu beğenilmiştir.

2013-2014 yılları arasında “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Şehzade Bayezid olarak rol almıştır. Günümüzde Maral: En Güzel Hikayem adlı dizide Hazal Kaya ile birlikte başrolü paylaşmaktadır. Bu dizide Sarp karakterini canlandırmaktadır.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ

Dilan Çiçek Deniz, 28 Şubat 1995 tarihinde Sivas’ta doğdu. 22 yaşındaki oyuncu, Lise eğitimi esnasında 3 yıl boyunca tiyatro eğitimi aldı ve 17 yaşındayken katıldığı Liselerarası Tiyatro Yarışması’nda oyunculuk ödülü aldı.

Ege Üniversitesi Turizm Rehberliği’ni kazandı ve burada okurken asıl istediği bölüm olan Karşılaştırmalı Edebiyat için sınava yeniden girdi ve bölümü kazanarak geçiş yaptı.

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL

Erkan Kolçak Köstendil, 16 Ocak 1983 tarihinde Bursa’da doğmuştur. İlkokulu ve ortaokulu Bursa’da okudu. Bursa Atatürk Lisesi’nden mezun olduktan sonraİstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde okudu ve bitirdi.Tiyatroya Tuncay ÖzinelTiyatrosu’nda başladı. Çeşitli tiyatro oyunlarında, film ve dizilerde rol aldı. Orta metraj film olan “Torbacının Esrarı” adlı filmin senaryosunu yazdığı gibi çekimlerini de kendisi Amsterdam ve İstanbul’da tamamladı. Yazdığı, yönettiği ve oynadığı “Karşı Cinsle Tanışma Sanatı” adlı tiyatro oyunu Isparta “sanal cafe”de sahnelenmiştir.2014 yılında “Ulan İstanbul” dizisinde Karlos karakterini canlandırmaktadır. Erkan Kolçak Köstendil, 2014 yılında, başrollerinde Uğur Polat, Şebnem Bozoklu,Sevtap Özaltun, Kaan Yıldırım’ın oynadığı “Ulan İstanbul” adlı dizide oynamaktadır.

Ödülleri :

Galatasaray Üniversitesi Sinepark Kısa Film Yarışması – En iyi senaryo -En iyi görüntü – kısa film “Vakit”
Kral Midas Kısa Film Yarışması ‘En İyi Film-En İyi Yönetmen’ – kısa film “Vakit”
Tiyatro Tiyatro dergisi tarafından “Yılın Erkek Oyuncusu” ödülü – AuT (Oyun)
17. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri, Seçici Kurul Genç Oyuncu Özel Ödülü – (Aut – Sıfırnoktaiki)
47. Antalya Altın Portakal Film Festivali Özel Gösterim iyi senaryo-en iyi görüntü-en iyi yönetmen-en iyi film ödülü – kısa film “Vakit”

Tiyatro :

AuT (Oyun) – İkincikat tiyatrosu
Karşı Cinsle Tanışma Sanatı – Isparta “sanal cafe”

Filmleri :
2008 – Güz Sancısı
2009 – M.A.T (Dizi)
2009 – Mukadderat
Tarot
Inside The Door
Vakit
Torbacının Esrarı
Sakarya Fırat
2012 – Babalar ve Evlatları (Dizi)
2013 – Merhamet (Dizi)
2014 – İtirazım Var
2014 – Ulan İstanbul

ÖNER ERKAN

Genç oyuncu Öner Erkan 4 ocak 1980 tarihinde İzmirde doğmuştur. 15li yaşlardayken aldığı ilk eğitim olan tiyatro eğitimini almıştır. Ardından ise 9 eylül üniversitesi tiyatro bölümünü 2002 yılında bitirmiştir. Oyunculuk üzerine Bahçeşehir üniversitesinde yüksek lisans yapmıştır. Genç oyuncu Öner Erkan‘ın ilk oyunculuk deneyimi Trt’de sunduğu bir çocuk programı olmuştur. 2002-2004 yıllarında İstanbul şehir tiyatrosunda dansçı olarak çalışmıştır.

2004 senesinde oyunculuk maksadıyla Oyun Atölyesine girmiştir. Ardından ise Bornova Bornova isimli filmindeki başarılı oyunculuğuyla Altın Portakal en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanmıştır. Başarılı ve genç oyuncu Avrupa yakasında Fatoşun genç sevgilisini ardından İki aile dizisinde ise Ferit karakterini canlandırmıştır. Oynadığı filmler ise Organize işler,yedi kocalı hürmüz,son osmanlı yandım ali,kağıt,hırsız var gibi filmlerdir. Yalan dünya dizisinde canlandırdığı Bora karakteri ile de büyük kitlelerce tanınmıştır.

OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

2002 yılında Kuzenlerim Murat
2003 yılında Gelin
2004 yılında Hırsız Var filminde
2005 yılında Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? filminde
2006 yılında Son Osmanlı Yandım Alifilminde
2007 yılında Made in Europe filminde
2008 yılında Kağıt filminde
2009 yılında Kahve Bahane Yılmaz
2009 yılında Bornova Bornova filminde
2010 yılında 7 Kocalı Hürmüz filminde
2010 yılında Deli Saraylı Ayyar
2011 yılında Üsküdar’a Giderken Erdem
2012 yılında Yalan Dünya Bora
2014 yılında İtirazım Var Gökhan
2015 yılında Mutlu Ol Yeter

RIZA KOCAOĞLU

Rıza Kocaoğlu, 19 Mart 1979 tarihinde İzmir Tepecik’de doğmuştur. Babası Göztepe’nin yıllarca tribün amigoluğunu yapan başbakan lakaplı İsmail Kocaoğlu’dur. Aynı zamanda kendisi de fanatik Göztepe’lidir. Oyuncu olan Gözde adında kız kardeşi var. Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Şehir Tiyatroları’nda, BKM’de, Dot’ta çalıştı.Çağan Irmak’ın 2001 yılında yönettiği “Bana Şans Dile” adlı dizi film ile sinemaya başladı.

Ödülleri :
2001 – Şile Büyülü Fener Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülü – Bana Şans Dile

Oynadığı Tiyatro Oyunları :
Vur/Yağmala/Yeniden
Kürklü Merkür
Hakimiyeti Milliye Aş Evi
Gelin ile Kaynana
Bizans Düştü

Filmleri Ve Dizileri :
2013 – Behzat Ç. Ankara Yanıyor
2012 – 2014 – Karadayı (Dizi)
2011 – 2012 – Kuzey Güney
2011 – Labirent
2011 – Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm
2010 – Kaybedenler Kulübü
2010 – Av Mevsimi
2010 – 2011 – Ezel (Dizi)
2010 – Elif
2009 – Başka Semtin Çocukları
2009 – Sonsuz
2009 – Elveda Rumeli
2008 – Sınıf (Dizi)
2007 – Emret Komutanım: Şah Mat
2006 – Kabuslar evi – Karanlıktan gelen
2005 – Organize İşler
2004 – Gece Yürüyüşü (Dizi)
2004 – Ruhun Duymaz (Dizi)
2001 – Yeni Hayat (Dizi)
2001 – Bana Şans Dile (Dizi)

NEBİL SAYIN

1971 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu Nebil Sayın Ankara Üniversitesi Dtcf Tiyatro Bölümü Oyunculuk Sanat Dalı mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisi ile gerçekleştiren Nebil Sayın daha sonra Suskunlar, İntikam, Aşk Emek Hayaller ve Hayat Yokuşu gibi bir çok projede yer almıştır. Günümüzde oyunculuk kariyerini Show Tv ekranlarında yayınlanmakta olan İçerde dizisi’nde Coşkun karakteri ile sürdürmektedir. Nebil Sayın aslen Mardin Savur’ludur.

KUBİLAY AKA

05 Mayıs 1995 tarihinde İstanbul şehrinde dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarından itibaren son derece sosyal bir çocukluk geçiren ve zaman içerisinde büyüdükçe yakışıklılığı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Aka, orta başarıda giden eğitim hayatı sonrasında da üniversite hayatına başlamaya hak kazandı. Lise hayatının ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi Bölümü’nü kazanan ve zaman içerisinde buradan başarılı bir şekilde mezun olmayı başaran Kubilay Aka, zaman içerisinde kendisine oyuncu olmayı hedef edinmiş ve bu uğurda ilerleme yoluna gitmiştir. Bu anlamda bireysel olarak girişim yapma yoluna da gitmiştir. Okulunun bitmesinin ardından kendisini oyunculuğa çok daha fazla yakın gören Kubilay Aka, bu anlamda yakışıklılığını da fırsat bilerek kısa bir zaman dilimi içerisinde profesyonel oyunculuk eğitimleri almaya başlamış ve başarılı bir şekilde eğitimlerini tamamladıktan sonra sektör içerisinde yer almak adına girişimler yapmaya başlamıştır. Türkiye’nin 2016 yılında ekran başına kilitlenmesine neden olan ve ciddi anlamda izlenme oranlarına ulaşmayı başaran Vatanım Sensin dizisi kadrosuna Ali Kemal rolü ile girmiş ve daha ilk deneyiminde adından çok ciddi bir şekilde söz ettirmeyi başarmıştır. Dizinin ustalar ile dolu oyuncu kadrosunda Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Senan Kara ve Baki Davrak gibi isimler yer almıştır ve çok uzun süre reyting rekorları kırarak devam etmiştir.

Yer Aldığı Projeler
Vatanım Sensin

ERCAN KESAL

(Bir Zamanlar Anadolu’da)
2013 – 32. İstanbul Film Festivali – En iyi erkek oyuncu (Yozgat Blues)
2013 – 20. Adana Altın Koza Film Şenliği – En iyi erkek oyuncu (Yozgat Blues)
2009 – 14.Sadri Alışık Ödülleri – En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Üç Maymun)
2009 – 2.Yeşilçam Ödülleri – En İyi Senaryo (Üç Maymun)

Filmleri ve Dizileri :

Senaryo :
2011 – Bir Zamanlar Anadolu’da (Sinema Filmi)
2009 – Üç Maymun (Sinema Filmi)

Oyuncu :
2015 – Bulantı (Doktor) (Sinema Filmi)
2013 – Sen Aydınlatırsın Geceyi (İrfan) (Sinema Filmi)
2013 – Hükümet Kadın 2 (Aziz Veysel) (Sinema Filmi)
2013 – Ben O Değilim (Nihat) (Sinema Filmi)
2012 – Küf (Basri) (Sinema Filmi)
2012 – Kayıp Şehir (Mustafa) (TV Dizisi) (Konuk oyuncu)
2012 – Hükümet Kadın (Aziz) (Sinema Filmi)
2012 – Derin Nefes Al (Kısa Film)
2011 – Yozgat Blues (Yavuz) (Sinema Filmi)
2011 – Bir Zamanlar Anadolu’da (Muhtar) (Sinema Filmi)
2010 – Albatrosun Yolculuğu (Maruf Şükrü) (Sinema Filmi)
2009 – Üç Maymun (Servet) (Sinema Filmi)
2009 – Vavien (Süleyman) (Sinema Filmi)
2002 – Uzak ( bara giren kel adam) (Sinema Filmi)

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ

Mustafa Üstündağ 11 Şubat 1977, Mersin’de doğdu.) Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nde tiyatro eğitimi alan oyuncu Kocaeli Bölge Tiyatrosu, Kartal Sanat İşliği, MSM Oyuncuları sahnelerinde görev aldı. Pervasız Tiyatro’da devam etti. Atv’de yayınlanan Yersiz Yurtsuz dizisinde Ferdi Tayfur’un oğlunu, Zincirbozan filminde ülkücü Talat’ı oynadı. Zeynep’in Sekiz Günü’nde (2007) Ali rolüyle bir üçkâğıtçıyı canlandırdı. Kurtlar Vadisi Pusu adlı tv dizisinde Muro karakterini canlandırdı. Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine adlı filmde büyük ilgi gördü.

İçindekiler
1 Sahip olduğu ödüller
2 Rol aldığı tiyatro oyunları
3 Sinema
4 Televizyon dizileri
5 Notlar
6 Dış bağlantılar

Sahip olduğu ödüller

Sadri Alışık Ödülleri “müzikal ya da komedi dalında, yardımcı oyuncu” Vay Arkadaş – Kemal Uzun – 2011

Rol aldığı tiyatro oyunları

Islah Evi : Norman Lock – Çamurdan Tiyatro – 2012
Keşanlı Ali Destanı : Haldun Taner – Sadri Alışık Tiyatrosu – 2011
Godoyu İzlerken : Uğur Uludağ – ESEK – 2002
Antigone : Sofokles – MSM Oyuncuları – 2001
Vişne Bahçesi : Anton Çehov – MSM Oyuncuları – 2000
Akad’ın Yayı : Güngör Dilmen
Hakkari’de Bir Mevsim : Ferit Edğü
Duvar
Bunu Yak
Şirinler,
Masal Duvar
İnsanın Evreleri
Üşümek
Akadın Yağı
Sinema[değiştir
Şeytan Tüyü – 2016
Uzun Hikaye – 2012
Kutsal Damacana 2: İtmen – 2010
Vay Arkadaş – 2010
Abimm – 2009
Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine – 2008
Dilber’in Sekiz Günü
Zeynep’in Sekiz Günü
Zincirbozan – 2007
Metropol Kabusu – 2003
Neredesin Firuze – 2004
Köçek – 2001
Yolculuk – 2005
Gülizar – 2004
Emret Komutanım Şah Mat – 2007
Ali’nin Sekiz Günü – 2008
Vicdan
Deli Dumrul – Kurtlar Kuşlar Aleminde
Televizyon dizileri[değiştir | kaynağı değiştir]
Bana Sevmeyi Anlat – 2016 – (Haşmet Tuğcu)
Muhteşem Yüzyıl Kösem – 2016 – (Kara Davut Paşa)
Aşkın Kanunu – 2014-2015 (Çetin)
Uğurlanmış Arzular – 2013 – Azerbaycan dizisi
Neyin Eksik
Merhamet Sermet Karayel (Babür) 2013-2014
Karanlıklar Çiçeği – 2012 – Azerbaycan Tv dizisi
İzmir Çetesi – Selami – 2011
Cümbür Cemaat
Kurtlar Vadisi Pusu Muro/ 2007-2009/ Bölüm 13-65/ 3.Serisi Olan Dizi kurtlar Vadisi Pusuda Toplam 113-165/ 53 Bölüm Oynamıştır
Keje
Bedel
Yarım Elma 2002-2003
Yılan Hikayesi
Bizim Aile
Aşka Sürgün
Dikkat Bebek Var
Uy Başuma Gelenler – Cemal
Emret Komutanım – 2005
Zincir Bozan
Hayalet
Hayat Bilgisi – 2004
Yedi Numara
Yersiz Yurtsuz
Cennet Mahallesi (bölüm oyuncusu)

PERİHAN SAVAŞ

Gerçek adı Şerife Perihan Savaş olan Perihan Savaş ,İstanbul’un Fatih ilçesi Aksaray semtinde 1 Ocak 1955 de doğmuştur. Perihan Savaş ortaokul mezunu olup, eğitimini ortaokul bitiminde sonlandırmıştır. Beş yaşındayken İstanbul Şehir Tiyatrosu çocuk bölümünde ilk rolünü oynadı. 1970 yılına kadar tiyatro çalışmaları yaparak, “Küçük Prenses, Romeo-Jüliyet, Kibarlık Budalası” gibi bir çok oyunda yer aldı.1971’de “Şehzade Simbad Kaf Dağında” adlı filmde ufak bir rol aldı. 1972’de “Korkusuz Beşler” filmiyle başrole yükselerek sinemaya geçti. 121 civarında filmde rol aldı. Sinemanın yanı sıra sahneye çıkarak, bir dönev aldıktan sonra sahnelere “bye bye“ dedi. Dizilerde de rol alan sanatçı, ayrıca televizyon programları yapmıştır. 1986 yılında “Su “ filfini çevirirken dizanteri olmuş. Kadir İnanır ile oynadıkları filmlerde onu sette sakinleştirirmiş.Erol Taş‘dan çok korkarmış. 1968 yılında Perihan Savaş, on üç yaşındayken, askeri okulda okuyan yirmi iki yaşındaki bir gençle nişanlanmış, 6-7 ay süren bir evlilik döneminden sonra eşinden ayrılmış ve boşandığında bekaret raporu almış. Daha sonra ,önce İbrahim Tatlıses‘le beraber yaşadı, sonra 1 Haziran 1987 yılında Yılmaz Zafer’le evlenerek, her ikisinden de birer çocuk sahibi oldu. İbrahim Tatlıses ile olan birlikteliğinden Melek Zübeyde adında bir kızı oldu. Yılmaz Zafer‘le yaptığı evlilikten de Savaş Zafer adında oğlu oldu. Eşi Yılmaz Zafer’le birlikte “Yönetim Film ve Reklamcılık Şirketi”‘ni kurdular. İlki 1994 nisan ayında iki kalp krizi geçirerek uzun süre bakıma muhtaç şekilde yaşayan eşi Yılmaz Zafer’e, öldüğü 9 Kasım 1995 gününe kadar hastalığı süresince iyi bakarak örnek bir davranış sergilemiştir. İbrahim Tatlıses ile 1979 yılında Kara Yazma filminde tanıştı ve birliktelikleri başladı. 9 Ağustos 1984 tarihli gazetelerde yer alan haberlere göre Tatlısesin Perihan Savaş’ı dövmesinden dolayı karakolluk olmuşlar ve bu ilişkisini bitirmiştir.

Perihan Savaş;13 yaşında henüz çocuk neden evlendiğini de “nişanlısının askeri okuldan çıkıp sivile geçebilmesi için nikah gerektiğini bu nedenle de nikahlarının yapıldığını ancak düğün yapılmadığını ve ailesiyle oturmaya devam ettiklerini” bir reportajında söyleyerek izah etmiştir. Savaş, evlendiği kişinin doktor olduğunu ve Almanya’ya gitmeyi planladıklarını anlatarak “Ben de Almanya’da tiyatro okuluna gidecektim. Fakat nikah olduktan sonra bana ‘Tiyatrodan ayrılacaksın’ dedi. Bu lafı duyduktan sonra benim için bitti” diyerek ayrıldıklarını ifade etti.

56 yaşındayken Perihan Savaş, 2011 yılında işadamı ve Galatasaray’ın eski yönetim kurulu üyesi Derya Taşdelenler ile evlenme kararı almışlardı ne olduysa son anda vazgeçtiler.

Ödülleri :
Altın Portakal Ödülleri , En İyi kadın Oyuncu “Bedrana” filminde 1974
Çekoslovakya’da “CIDALC Ödülü” “Bedrana” filminde 1974

Rol aldığı tiyatro oyunları :

Yüzleşme
Bozuk Düzen
Kim Kimi Kimle
Yedi Kocalı Hürmüz
Sekiz Kadın
Kadın
Bir Kış Öyküsü

Filmleri :

1. Sırat – 2011 (Dizi bitti)
2. Gazi – 2008 (Dizi bitti)
3. Eksik Etek – 2007
4. İstiklal: Söğütlü Hacer Ana – 2007
5. Şarkılar Susmasın – 2006
6. Eve Dönüş – 2006
7. Yaprak Dökümü – 2006
8. Kameranın Ardındaki Kadın: Bilge Olgaç – 2005
9. Yanık Koza – 2005
10. Harput Güneşi – 2004
11. Çalınan Ceset – 2004
12. Gece Yürüyüşü – 2004
13. Fırtına Hayatlar – 2004
14. Umutların Ötesi – 2003
15. Evlat – 2003
16. Yalanın Batsın – 2002
17. Kardelen – 2002
18. Sultan – 2001
19. Gelinlik Kız – 2000
20. El Kızı – 2000
21. Karakolda Ayna Var – 2000
22. Ana Kuzusu – 2000
23. Kimyacı – 2000
24. Savunma – 2000
25. Köpekler Adası – 1996
26. Sevda Kondu – 1996
27. Gökkuşağı – 1995
28. Sevdaların Ölümü – 1992
29. Mahallenin Muhtarları – 1992
30. Acılar Ve Arzular – 1991
31. Yarına Gülümsemek – 1991
32. Kiralık Anne – 1990
33. Oy Bebek – 1990
34. Zulüm Treni – 1989
35. Bekleyiş – 1989
36. Karılar Koğuşu – 1989
37. Minyeli Abdullah – 1989
38. Yaşarken Ölmek – 1988
39. Arka Evin İnsanları – 1988
40. Sapık Kadın – 1988
41. Cennet Gözlüm – 1987
42. Arkadaşım Ve Ben – 1987
43. Sis – 1987
44. Toprağın Gelini – 1987
45. Yarınsız Adam – 1987
46. İpekçe – 1987
47. Su – 1986
48. Aşk Ve Kin – 1986
49. Hastahane – 1986
50. Bir Daha Umut – 1986
51. Kırlangıç Fırtınası – 1985
52. Alkol – 1985
53. Sosyete Şaban – 1985
54. Keriz – 1985
55. Güneş Doğarken – 1984
56. Kaşık Düşmanı – 1984
57. Yalan – 1982
58. Seni Yakacaklar – 1981
59. Ayrılık Kolay Değil – 1980
60. Yarabbim – 1980
61. Çile – 1980
62. Vah Başımıza Gelenler – 1979
63. Fırat – 1979
64. Kara Çadırın Kızı – 1979
65. Kara Yazma – 1979
66. Yuvasız Kuşlar – 1979
67. Köşe Kapmaca – 1979
68. Ölüm Görevi – 1978
69. Çilekeş – 1978
70. Lekeli Melek – 1978
71. Yıkılış – 1978
72. Kılıç Bey – 1978
73. Şeref Sözü – 1977
74. Sevgili Oğlum – 1977
75. Silah Arkadaşları – 1977
76. Satılmış Adam – 1977
77. İki Kızgın Adam – 1976
78. Silahlara Veda – 1976
79. Perişan – 1976
80. Sevdalılar – 1976
81. Analar Ölmez – 1976
82. Deli Kız – 1975
83. İntihar – 1975
84. Bitirimler Sınıfı – 1975
85. Kader Yolcuları – 1975
86. Beş Milyoncuk Borç Verir misin – 1975
87. Çapkın Kızlar – 1975
88. Hostes – 1974
89. Esir Hayat – 1974
90. Sevmek – 1974
91. Dertler Benim Olsun – 1974
92. Taşralı Kız – 1974
93. Gerçek – 1974
94. Çılgın Arzular – 1974
95. Evet mi Hayır mı – 1974
96. Sensiz Yaşanmaz – 1974
97. Zafer Kartalları – 1974
98. Sezercik Küçük Mücahit – 1974
99. Bedrana – 1974
100. Gülerken Ağlayanlar – 1973
101. Çaresizler – 1973
102. Kızın Varsa Derdin Var – 1973
103. Kuşçu – 1973
104. Nefret – 1973
105. Soğukkanlılar – 1973
106. Yemin – 1973
107. Yedi Evlat İki Damat – 1973
108. Bebek Yüzlü – 1973
109. Namus – 1972
110. Malkoçoğlu Kurt Bey – 1972
111. Sev Dedi Gözlerim – 1972
112. Vur – 1972
113. Aşka Selam Kavgaya Devam – 1972
114. Atmaca Mehmet – 1972
115. İyi Döverim Kötü Severim – 1972
116. Katerina 72 – 1972
117. Serseri Kral – 1972
118. Para – 1972
119. Kanlı Değirmen – 1972
120. Korkusuz Beşler – 1972
121. Şehzade Sinbad Kaf Dağında – 1971

KÜNYE

Yapım
Ay Yapım
Yapımcı
Kerem Çatay, Pelin Diştaş Yaşaroğlu
Yönetmen
Sinan Öztürk, Özgür Sevimli
Senaryo
Gökhan Horzum