Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur 33. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı… Çukur’da artık başka bir dönem başlıyor!

Çukur 33. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı… Çukur’da artık başka bir dönem başlıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Çukur dizisinin yeni bölümü 11 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil’in oynadıkları dizi 33. bölümüyle sezon finali yapacak.

Heyecanlı gelişmelerin yaşanacağı dizide İdris, Selim’in ihanetinden sonra Çukur’dan gitmeye razı oluyor. Yamaç bu karara karşı çıkarken, mahalleli de idris Baba’nın gitmesini hiç iyi karşılamıyor. Vartolu, İdris’in yerine geçiyor.

İşte Çukur sezon finali tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Çukur’da taşlar yerinden oynayacak. Çukur elden gitme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Vartolu’nun meydan okuduğu İdris Koçovalı, hayatının en büyük darbesini alacak. Selim’in, Vartolu’yla aynı tarafta olduğunu gören İdris’in tepkisi büyük merakla beklenecek. Bu sırada mahallede yaşanan beklenmedik bir olay Yamaç ile Vartolu’nun bir arada mücadele etmesine neden olacak.

Çukur 33. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı... Çukur'da artık başka bir dönem başlıyor! 7

ÇUKUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Koçovalı Ailesi’nde yaşanan mutlu bir gelişme ise herkesin yüzünü güldürecek. Ancak Selim’in babası İdris Koçovalı’ya sunacağı teklif ekran başındakileri şoke ederken Nazım, Emrah, Vartolu ve Selim’in güç birliği karşısında Koçovalılar Çukur’u kurtarmada çaresiz kalacak.