Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur, Camdaki Kız, Sen Anlat Karadeniz… Üç çarpıcı dizi bugün dünyanın farklı ülkelerinde yayınlanmaya başlıyor!

Çukur, Camdaki Kız, Sen Anlat Karadeniz… Üç çarpıcı dizi bugün dünyanın farklı ülkelerinde yayınlanmaya başlıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizileri dünyadaki pazarın önemli bir oyuncusu haline geldi. Bugün Türkiye’de üretilen ya da farklı yapımlardan uyarlanan onlarca dizi dünyanın dört bir köşesinde gösteriliyor. Farklı ülkelerde bugün gösterime girecek olan Çukur, Camdaki Kız ve Sen Anlat Karadeniz dizileri yayınlandıkları ülkelerin izleyicilerinin kalbini fethetmeye hazırlanıyor.

Türk dizileri yıllardır dünya piyasasının önemli oyuncularından biri. Her yıl Türkiye’nin payı daha da büyüyor. Her gün yeni bir dizinin dünyanın farklı bir yerindeki ülkesinde yayınlanmaya başladığını ve hatta reyting rekorları kırdığını duyuyoruz.

Çukur, Camdaki Kız, Sen Anlat Karadeniz... Üç çarpıcı dizi bugün dünyanın farklı ülkelerinde yayınlanmaya başlıyor! 8

Bugün Türkiye’de çok sevilen üç dizi üç farklı ülkede gösterime giriyor. Türkiye’de fenomen hale gelen Çukur dizisi Jama adıyla Bosna Hersek, Sırbistan ve Karadağ’da izleyiciyle buluşuyor. Ay Yapım tarafından Show TV için çekilen Çukur dizisi dört sezon yayınlanmıştı. Aras Bulut İynemli ve Damla Sönmez’in başrollerini paylaştığı dizi haziran ayında final yapmıştı.

Çukur, Camdaki Kız, Sen Anlat Karadeniz... Üç çarpıcı dizi bugün dünyanın farklı ülkelerinde yayınlanmaya başlıyor! 9

Kanal D’nin halen devam eden iddialı dizisi Camdaki Kız da Bosna Hersek’te izleyiciyle buluşuyor. Başrolünde Burcu Biricik’in yer aldığı dizi son dönemlerde bir düşüş yaşasa da uzun süredir reyting sıralamasının lideri durumundaydı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı kitabından uyarlanan dizi her bölümüyle tartışmalar yaratıyor.

Ve son olarak yayınlandığı dönem çok ses getiren Sen Anlat Karadeniz dizisi Arjantin’de yayınlanıyor. 2018 yılında yayınlanmaya başlayan dizinin başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe yer alıyordu. Üç sezon boyunca ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz şiddete boyun eğmeyen bir kadının hikayesini anlatıyordu.