Ana sayfa Sosyal Medya Annemizi Saklarken dizisinin küçük yıldızından diziye duygusal veda!..

Annemizi Saklarken dizisinin küçük yıldızından diziye duygusal veda!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Star TV’de yayınlanan Annemizi Saklarken dizisinin ekran yolculuğu kısa sürdü. Hande Doğandemir ile Kutsi’nin baş rollerinde yer aldığı dizi hakkında düşük reytinglerinden dolayı final kararı alındı.

Annemizi Saklarken 26 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak sekizinci bölümüyle final yapacak. Dizinin final kararı izleyiciyi büyük hayal kırıklığına uğrattı.

Hem hikayesi hem de karakterleriyle sıra dışı bir iş olan Annemizi Saklarken de Hande Doğandemir ve Kutsi’nin oyunculuğu dikkat çekerken dizinin küçük oyuncusu Emir Ali Doğrul da performansıyla ön plana çıktı.

Hande Doğandemir instagram hesabından, dizide oğlunu canlandıran küçük oyuncuyla fotoğrafını paylaşarak minik rol arkadaşından övgü dolu sözlerle bahsetti.

Annemizi Saklarken dizisinin küçük yıldızından diziye duygusal veda!.. 8

Emir Ali Doğrul da ünlü oyuncuya, “Güzel ablam, ilgini ve sevgini hep hissettirdin. İyi ki tanıştık, seni çok seviyorum” sözleriyle karşılık verdi.

2011 doğumlu küçük yıldız kamera karşısına ilk kez 2018 yılında TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Egenin Hamsisi dizisiyle geçti ve bu dizide ‘Eşrefcan Kuru’ karakterini canlandırdı. Annemizi Saklarken de ‘Can’ rolüyle izleyici karşısına çıkan oyuncu kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı.

Klişeden uzak hikayesi ile  dizinin izleyicileri tarafından büyük beğeni toplayan Annemizi Saklarken dizisinin final bölümlerinin çekimleri tamamlandı.Dizinin en küçük oyuncusu Emir Ali Doğrul ekip arkadaşlarına aşağıdaki paylaşımıyla veda etti.

Annemizi Saklarken dizisinin küçük yıldızından diziye duygusal veda!.. 9

İzleyici final kararını çok erken bulsada Annemizi Saklarken 26 Ocak Çarşamba akşamı final bölümüyle Star TV ekranlarında olacak.