Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisi 3. bölümünden ilk sahne!

Çukur dizisi 3. bölümünden ilk sahne!

tarafından ker_def

Çukur’un 3. bölümünden ilk sahneler yayınlandı. Çukur dizisi afişi, oyuncuları ve konusu..

Çarpıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üstüne çeken Çukur dizisinde yeni gelişme..Çukur dizisi 3. bölümden ilk sahne sneak peek yayınlandı.

Ay Yapım imzalı ‘Çukur’un heyecan dolu ikinci bölümüne Yamaç’ın Koçovalı olarak yıllar sonra Çukur’a geri dönüşü damgasını vurdu. Mahallede ve Koçovalı Ailesi’nde yepyeni bir dönem başlarken, bölüm sonunda Vartolu’nun sırtındaki Çukur dövmesi akıllarda büyük bir soru işareti yarattı.

ÇUKUR 3. BÖLÜM İLK SAHNE

Yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği, senaryosunu ise Gökhan Horzum’un kaleme aldığı ‘Çukur’un ikinci bölümünde Yamaç, yıllar önce ardına bakmadan ayrıldığı Çukur’a ve aile evine geri döndü. Ağabeyi Kahraman’ın ölümüyle yıkılan ve babası İdris Koçovalı’nın hastaneye kaldırılmasıyla hayatı tepetaklak olan Yamaç’ın mahalleye gelişi Çukur’da yeni bir dönemi başlattı. Yamaç’ın evi terk ettiği günü gösteren, İdris’in “O kapıdan çıkarsan bir daha gelemezsin” serzenişine Yamaç’ın “Ne ölüme ne ölüne!” cevabını verdiği flashback sahnesi, geçmişin tozlu perdesini araladı.