Ana sayfa Dizi Fragmanları Çukur dizisi 4. sezon 2. fragmanında bir ayrılığın hüznü var!

Çukur dizisi 4. sezon 2. fragmanında bir ayrılığın hüznü var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur 4. sezon 2. fragmanı yayınlandı… Barış Arduç ve Aras Bulut İynemli’nin canlandırdığı Arık Böke ve Yamaç karakterlerinin büyük savaşına tanık olacak Çukur dizisinin 2. fragmanı dizinin dram yönlerini açığa çıkartıyor.

Çukur dizisine 3. sezonun başında veda eden İdris Koçovalı karakterini canlandıran Ercan Kesal’ın da yer aldığı fragmana izleyiciler büyük ilgi gösterdi. İdris Baba karakterinin ayrılığının hüznü hem Koçovalı ailesinde hem de dizinin hayranlarının yüreklerinde hala taptaze…

Yamaç karakterinin büyük hüzün yaşadığı, baba acısını sergilediği ve gözyaşı döktüğü Çukur dizininin 4. sezonu bomba gibi olacak. Efsane bir sezonun gelişini kutlayan dizi hayranları yeni sezonun en kısa sürede başlamasını arzu ediyor.

Ayrıca dizide Azer karakterini canlandıran Cihangir Ceyhan’ın da 4. sezonun 3. bölümünde yapıma veda edeceği ortaya çıktı. İşte Çukur dizisinin 4. sezondan 2. fragmanı:

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor.

Çukur’da Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Barış Arduç, Öner Erkan, Necip Memili, Tansu Biçer, Damla Sönmez, Cihangir Ceyhan, Hazal Subaşı, Burak Dadak, Kubilay Aka, Hare Sürel gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Perihan Savaş ve Nur Sürer yer alıyor.

Dizide bu isimlere Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ferit Kaya, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ece Yaşar, Ahmet Melih Yılmaz, Emrullah Çakay, Gizem Ergün eşlik ediyor.