Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisi 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Çukur dizisi 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen ve Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Çukur’un 9. bölümü 18 Aralık Pazartesi günü saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil’in başarıyla rol aldığı Çukur dizisinin 9. bölümünde neler olacak? Ulan İstanbul dizisinde Karlos karakteriyle akıllara kazınan Erkan Kolçak Köstendil, Vartolu karakteriyle de Çukur’da efsane olma yolunda ilerliyor. İzleyiciler de Vartolu’nun yeni bölümde neler yapacağını merak ediyor.

İşte dizinin 9. bölüm 2. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Herkesin maçı kendi kurallarına göre oynadığı Çukur mahallesinde gerilim doruk noktasındadır. Yamaç, Vartolu’nun zayıf noktasını bulmuş ve bu maçı bitirmek için son vuruşunu yapmıştır. Vartolu beklemediği anda yediği darbeye karşılık İdris ve Yamaç’a hayatlarının sürprizini yaşatacaktır. Yamaç’ın tüm bu olanlar karşısında neden harekete geçmediğini sorgulayan İdris, oğluna hayatının dersini verecektir.

Bu sırada Selim’in kaçak kumarhanesine gelen yeraltı dünyasının adamlarından Serdar, tansiyonu yükseltecektir. Koçovalı kadınları arasında da büyük bir fırtına kopmak üzeredir. Sultan, kesin kararını vermiştir; Sena bu evden gidecektir.