Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çukur dizisi oyuncuları Perihan Savaş’ın yüzünü güldürdü

Çukur dizisi oyuncuları Perihan Savaş’ın yüzünü güldürdü

tarafından ker_def

Perihan Savaş’ın oğlu Savaş Zafer’in ‘Perihan’ adını verdiği modern meyhane, ünlülerin katıldığı davetle açıldı. İş hayatına atılan Savaş Zafer, annesinin adını verdiği modern meyhane Perihan’ın kapılarını Göztepe Bağdat Caddesi’nde açtı. Önceki akşam gerçekleşen açılış davetine Ercan Kesal, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Aytaç Uşun, Boncuk Yılmaz, İlayda Alişan gibi Perihan Savaş’ın ünlü oyuncu arkadaşları da katıldı. Davetliler Savaş Zafer’in yaptığı özel mezelere tam not verdiler.

AFİŞ DUYGULANDIRDI

Savaş Zafer, bir arkadaşının hediye ettiği annesi Perihan Savaş ile babası Yılmaz Zafer’in başrollerini oynadığı ‘Allah Düşürmesin’ adlı sinema filminin afişi karşısında duygulu anlar yaşadı. Hediye nedeniyle mutluluğunu belirten Savaş Zafer daha sonra afişi alıp annesiyle birlikte poz verdi.

Çukur dizisi oyuncuları Perihan Savaş'ın yüzünü güldürdü 7

BİR JEST OLARAK PERİHAN

Özyeğin Üniversitesi Gastronomi bölümünde 4. sınıfta okuyan Savaş Zafer, aldığı eğitimdeki becerilerini, annesinin adını verdiği yeni nesil meyhane ‘Perihan’da hayata geçiriyor.

Öğrenciliği boyunca farklı restoranların mutfak ve iş geliştirme bölümlerinde çalışan Savaş Zafer, “Yemek işine küçüklüğümden beri meraklıydım. Eniştem Volkan Akkaş’ın da yönlendirmesiyle bu okulda okudum. Restoranda kendi geliştirdiğim ve yorumladığım mezeler de yer alıyor.” dedi. Perihan Savaş, ”Dükkanı açmak oğlumun fikriydi. Ben de onu destekliyorum. Mekana adımı vermesi beni çok duygulandırdı.” diye konuştu.