Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde çok konuşulan dayak!

Çukur dizisinde çok konuşulan dayak!

tarafından ker_def

Show TV’nin sevilen dizisi Çukur, 48. yeni bölümüyle 24 Aralık Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde yaşancaklarla ilgili tüyolar da gelmeye devam ediyor.

Necip Memili’nin canlandırdığı Cumali karakterinin, Öner Erkan’ın hayat verdiği Selim’e attığı dayak çok konuşulacak. 48. bölüm 2. fragmanında ortaya çıkan bu dayak sahnesi sosyal medyada çok konuşulamakta.

Cumali’nin hasretle sarıldığı kardeşi Selim’i öldüresiye dövdüğü anlar gerilimi yükseltti.

Çukur yeni bölümde Cumali ve Selim yıllar sonra karşı karşıya geliyor. Cumali, kardeşleri Kahraman’ın öldürülmesinden sorumlu tuttuğu Selim’e fena halde dayak atıyor. Eve gelen Yamaç araya girerek Cumali’yi sakinleştiriyor. Cumali’nin Selim’e’ Beni de mi öldüreceksin? Benim kardeşim nerede? Sen kardeşini koruyamadın’ sözleri dikkat çekiyor.

Selim’e öfkesi geçmeyen Cumali’yi, Yamaç engellemeye çalışıyor. Bakalım Selim bu dayağa nasıl bir tepki verecek? İzleyiciler bu sorunun yanıtını merakla bekliyor.

Çukur dizisinde çok konuşulan dayak! 7

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Şenay Gürler yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Mehmet Yılmaz Ak, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Halil Babür, Gökşen Ateş eşlik ediyor.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!