Ana sayfa Sosyal Medya Çukur dizisinde her hafta bir karakter ayrılıyor, dizinin finaline kadar oyuncu kalmayacak!

Çukur dizisinde her hafta bir karakter ayrılıyor, dizinin finaline kadar oyuncu kalmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çukur dizisinin 4.sezon itibari ile final yapacağı biliniyordu. Dizinin şimdiye kadar 113. bölümü yayınlandı. 125.bölüm itibari ile de artık Çukur dizisinin sona ermesi beklentisi var. Haftalar geçtikçe de ayrılıklara yenileri ekleniyor…

Çukur’un dün akşam yayınlanan son bölümüne de yine bir ayrılık damgasını vurdu. Dizide Çağatay Erdenet olarak yer alan ve bir süre ayrılıktan sonra yeniden izleyici karşısına çıkan Nejat İşler, hikayeye veda eden son isim oldu. Son haftalarda ayrılıklarla anılan Çukur dizisinden giden gidene…

Son dönemde; Öner Erkan, Baki Davrat, Hazal Subaşı, Mustafa Avkıran ve İrem Sak’ın ardından dün akşam da ayrılıklar kervanına Nejat İşler’in de katılması dikkatleri çekti.

Dizinin finaline kadar birçok oyuncunun ayrılıklarının devam etmesi ve hikayenin böylelikle heyecanını da bitmemesi amaçlanıyor olabilir. Ancak şurası net ki, Çukur dizisinin bundan sonraki bölümlerinde hikayeyi diri tutmak daha da zorlaşabilir. Zira, giden karakterler çok önemli bir konumda bulunuyordu.

Aras Bulut İynemli’nin canlandırdığı Yamaç Koçovalı’nın kurduğu mayınlı düzeneğe basarak ölen Çağatay böylelikle Öner Erkan’ın canlandırdığı Selim Koçovalı’yı öldürmenin cezasını da çekmiş oldu.

Erdenet ailesinin birbirine ihanet geleneği yine bozulmadı ve Çağatay’ı ölüme götüren bilgiyi Kulkan Erdenet verdi. Diziye sonradan katılan Genco Özak da performansı ile hayranlarının beğenisini kazandı.

Çukur dizisinin sosyal medya hesaplarından da Nejat İşler’e imalı bir veda mesajı verildi: “Bir şeyi unuttun Çağatay. ‘Koçovalılar asla unutmaz’. Cengiz, Arık ve Ogeday’a selam söyle. Güle güle Çağatay. Teşekkürler Nejat İşler.”

Çukur dizisinde her hafta bir karakter ayrılıyor, dizinin finaline kadar oyuncu kalmayacak! 7

Dizideki bir diğer dikkat çeken gelişme ise Akın ve Yasmin arasında yaşandı. Akın, Yasmin’e evlilik teklif etti ve böylelikle de Afganlar ile savaşın önüne geçti.