Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde ilginç bir döneme giriliyor! İşin içinde başka bir iş var!

Çukur dizisinde ilginç bir döneme giriliyor! İşin içinde başka bir iş var!

tarafından zk zk
Show TV’nin sevilen dizisi Çukur, her hafta yeni bölümüyle gündem yaratmaya devam ediyor.

Yeni bir olay, yeni gelişmeler, beklenmedik durumlar derken Çukur gittikçe daha heyecanlı bir hal almaya başladı. Özellikle Vartolu ve İdris’in ilk kez baba-oğul olarak konuşmalarına yarın yayınlanacak yeni bölümde şahitlik edeceğiz.

Bundan sonra Çukur cephesinde ne gibi değişimler olacak hep beraber izleyeceğiz. Vartolu, artık Salih olarak kimliğini kabullenecek mi, İdris’le baba-oğul gibi olabilecekler mi ekran başında diziyi izleyen herkes merakla bekliyor. Ancak Çukur’un asıl bir derdi daha var ve çok daha büyük olduğu yeni ortaya çıkıyor. Beyefendi olarak bilinen Baykal, Çukur’da tüm dengeleri değiştirecek.

Dizinin ilginç bir baba-oğul kombinasyonunu da Mesut Yar, Posta’daki köşesinde ele alıyor ve bakın nasıl bir tespitte bulunuyor:

“Babalar cephesinde oğullar

Şimdi “Çukur”da (Show TV) baba ve çocuk popülasyonuna bakalım. Selim’i çocuktan saymazsak iki tarafın yani İdris ve Baykal’ın çocuk sayısı eşitlendi…

Dolaylı da olsa aileye katılan Vartolu eğer fragmanda gösterilenin tersine İdris’in saflarına katılırsa şu günden itibaren babalar ve oğulları düzenli bir ordu gibi düşmanlarının karşısına dikilecek…

Valla bir de Cumali filan içerden çıkarsa İdris kuvvetleri güçlenebilir ama Baykal da bu “tohumlarını etrafa saçmış çiftçi” hali cepheye her an yeni bir çocuk çıkarabilirmiş hissini bana veriyor. Kadro kalabalıklaştıkça hikaye genişliyor. Cepheler büyüyüp, güçleniyor. Hayrola!”