Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde ilginç bir manevrayla, İçerde dizisine adeta selam çaktılar!

Çukur dizisinde ilginç bir manevrayla, İçerde dizisine adeta selam çaktılar!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinin dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde, geçtiğimiz sezon ekrana veda eden İçerde dizisine ilginç bir gönderme yapıldı.

Yamaç’ın yaralı olarak kapısına bırakılmasından sonra kardeşine bakan, yaralarını diken Cumali, onu iyileştirdikten sonra Kemal’in de olduğu bir anda sohbet etmeye başladılar.

Feride’nin durumunu konuşan Yamaç ve Kemal’in yanında Cumali Koçovalı, gazetede bulmaca çözüyordu. Bu sırada bulmacada çıkan İçerde’nin başrol oyuncusu Mustafa Uğurlu’nun fotoğrafını gören Cumali, gazeteyi kaldırıp “Yamaç bu kimdi lan” diye sordu.

Yamaç, bu kadar önemli bir konu konuşurken abisinin bulmaca çözmesine sinirlendi. Yamaç isteksizce gazeteye bakıp, ‘Mustafa Uğurlu’ cevabını verince, Cumali ‘Ben bu adamı içerde izledim’ ifadesini kullanarak ironik bir gönderme yaptı.

Çukur dizisinde ilginç bir manevrayla, İçerde dizisine adeta selam çaktılar! 7

Çukur ile aynı yapım şirketi olan Ay Yapım’ın iki sezon önce ekrana damga vuran İçerde dizisine yapılan bu gönderme, sosyal medyada da olay oldu.

Bu sahneyle birlikte Çukur’dan hala hafızalardan silinmeyen İçerde dizisine gülümseten bir selam çakıldı.

Çukur’un Yamaç karakterini oynayan Aras Bulut İynemli ile Kemal rolündeki Uğur Yıldırım, aynı zamanda İçerde dizisinde de birlikte rol almıştı.