Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde kimse onun öldüğüne inanmak istemiyor! Kahreden sahne!

Çukur dizisinde kimse onun öldüğüne inanmak istemiyor! Kahreden sahne!

tarafından zk zk
Show TV’nin sevilen dizisi Çukur, dün akşam yayınlanan 2. sezon 24. bölümüyle ekrana kilitledi.
Televizyongazetesi/Detay

Özellikle Mahsun’un babası ve annesiyle karşılaştığı sahnede yaşananlar, izleyiciye ekran başında duygu dolu anlar yaşattı.

20 yıl sonra oğluna kavuşmanın mutluluğuyla ona sarılan babası Kadir’i Çeto’nun dolduruşuyla bıçaklayan Mahsun, annesini elinde elmalarla gördüğünde her şeyi anladı!

Çocukluğundaki tek anının elma olduğunu daha önce Sena’ya anlatan Mahsun, o anda tüm hikayeyi çözdü ama çoktan babasını bıçaklamıştı. Bu anları karşıdan izleyen Çeto, için için sevinirken, Mahsun, hayatının en büyük acısını yaşamaktaydı.

Çukur dizisinde kimse onun öldüğüne inanmak istemiyor! Kahreden sahne! 9

Ay Yapım imzalı ‘Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde İdris ve Vartolu Salih ile Mahsun ve yıllar sonra karşı karşıya geldiği babası arasında yaşanan yüzleşmeler ekran başındakileri derinden etkiledi. Çeto’nun dolduruşa getirmesiyle Kadir’i öldüren Mahsun, onun gerçek babası olduğunu fark etmesiyle büyük yıkım yaşadı.

Çukur dizisinde kimse onun öldüğüne inanmak istemiyor! Kahreden sahne! 10

‘Çukur’un dün akşam ekranlara gelen bölümünde Mahsun’un geçmişini arayan Sena ve Selim, Aliço’nun da yardımıyla Mahsun’un babası Kadir’i buldu. Usta oyuncu Menderes Samancılar’ın hayat verdiği Kadir, yıllar sonra oğluyla karşı karşıya geldi. Mahsun’u kaybetmemek için tüm bunların Sena ve Selim’in oyunu olduğunu söyleyen Çeto, Mahsun’u hayatının en büyük hatasına doğru sürükledi. Takım elbisesini giyip Kadir’in karşısına çıkan Mahsun, onu öldürdü. Ancak tam bu sırada annesini gören Mahsun, Kadir’in babası olduğunu anlayınca gözyaşlarına hakim olamadı.

Çukur dizisinde kimse onun öldüğüne inanmak istemiyor! Kahreden sahne! 11

Sosyal medyada bu sahneye yorum yapan izleyiciler, Menderes Samancılar’ın oynadığı Kadir’in ölmesini istemiyor ve buna inanmıyor. Samancılar gibi usta bir ismin diziye çok yakıştığı ve bir bölümde harcanmaması gerektiğine inanan izleyenler, Mahsun’un babasının ölmemesi gerektiği görüşünde.

Ancak ne yazık ki bir bölümlük de olsa Mahsun’un kabul etmek istemediği babası ortaya çıktı ve yürekleri dağlayan bir sahneyle gitti.

Şimdi herkes Mahsun’un bunun hesabını Çeto’dan nasıl soracağını merak ediyor.

İşte Mahsun’un, babası Kadir’i öldürdüğü sahne: