Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi reytinglerde düşüş yaşayınca İnci Taneleri bir numaralı dizi oldu!

Kızılcık Şerbeti dizisi reytinglerde düşüş yaşayınca İnci Taneleri bir numaralı dizi oldu!

tarafından ker_def

Kızılcık Şerbeti isimli Show TV’nin etkili dizisinde 52. bölüm geride kaldı. Cuma akşamları yayınlanan ve milyonlarca izleyiciyi de kendisine bağlayan dizinin güçlü bir hikayesi bulunuyor. Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı dizi, çok güçlü bir oyuncu kadrosuna da sahip bulunuyor.

Yalı Çapkını dizisinin artık ciddi bir izleyici kaybı yaşadığını ve Cuma akşamları rekabette Kızılcık Şerbeti’nin belirgin bir üstünlük kurduğunu reytinglerde görebilmekteyiz. Ancak Kızılcık Şerbeti için de artık çift haneli reytinglerin gerisine düşmek gibi bir sıkıntı yaşanıyor.

Bir süredir sezonun en başarılı yapımı olarak öne çıkan ve çift haneli reytingler elde ederek bu sezonun en parlayan yapımı olmayı başaran Kızılcık Şerbeti dizisi, artık birinciliği İnci Taneleri dizisine kaptırmışa benziyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinin 52. bölümünde reytingler çift haneli oranların biraz altında gerçekleşti. Dizi yine reytinglerde cuma akşamının birincisi oldu ve sosyal medyada da çok konuşuldu. Ancak bu durum Yılmaz Erdoğan imzasını taşıyan İnci Taneleri dizisinin elde ettiği muhteşem reytinglerin yeniden dikkat çekmesini de sağladı.

Kanal D ekranında yayınlanmakta olan İnci Taneleri dizisi çift haneli oranlar elde ederek yoluna devam ediyor ve bu şekilde ilerlemesi halinde sezonun en başarılı projesi olacağı da anlaşılıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi ise güçlü bir şekilde yoluna devam edecek ama bundan sonraki bölümlerde çift haneli reytinglerin gelip gelmeyeceği de merakla beklenecek.

Sürükleyici olan 52. bölüme Alev’in hamile olduğunu itiraf etmesi damga vurdu. Sosyal medyada da her cuma rekor paylaşımlara ulaşan dizi, Kızılcık Şerbeti etiketi ile dünya gündeminde 1 saat, Türkiye gündeminde ise yaklaşık 10 saat kalarak gündeme oturdu.

Kıvılcım 5 saat, Alev 4 saat, Doğa 3 saat, Çimen 4 saat, Nursema 3 saat, Nilay 2 saat, Metehan etiketi ise 3 saat X’in TT listesine girerek gündem konusu oldu.

52. bölümün hikayesinde; Görkem’le ilişkisi ilerleyen Fatih, evleneceğini Doğa’ya açıkladı. Fatih’in haberini gözyaşlarıyla karşılayan Doğa’nın yaşadığı üzüntüyü gören Kıvılcım hemen harekete geçti.

Doğa’nın hamileliğini daha fazla saklamasını doğru bulmayan Kıvılcım, Fatih ve Görkem’in nişan törenine giderek kızının hamile olduğunu açıkladı. Kıvılcım’ın sözleri üzerine Alev’in, Doğa’nın değil kendisinin hamile olduğunu itiraf etmesi bölümün final sahnesine damga vurdu.

Kızılcık Şerbeti dizisinin gelecek hafta Cuma akşamı yayınlanacak olan 53. bölümünden ilk fragman da ortaya çıktı.

Yayınlanan yeni bölüm tanıtımında; Kıvılcım, Doğa ve Alev’e oynadıkları oyun için sitem ederken Pembe’nin, Abdullah’ın evden gitmesine izin vermeyeceğini söylemesi dikkat çekiyor.

Dizide büyük krizlerin yaşanacağının sinyalini veren tanıtımda Alev çocuğu doğurmak istediğini dile getiriyor. Olaylı nişan gecesinin ardından Görkem, babası izin vermediği için Fatih’le ayrılık konuşması yapıyor. Doğa ve Fatih’in buluştuğu sahnede ise alınacak karar şimdiden büyük merakla bekleniyor.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti her cuma saat 20.00’de Show TV’de ekrana geliyor.