Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde sevinç kısa sürüyor! Kötü haber çabuk gelecek!

Çukur dizisinde sevinç kısa sürüyor! Kötü haber çabuk gelecek!

tarafından zk zk

Show TV’nin Pazartesi akşamlarına damgasını vuran Çukur dizisinde Karakuzular’ı alt eden ve Çeto’nun ölmesiyle bu beladan kurtulduklarını düşünen Koçovalılar, zaferlerini kutluyorlar. Ancak kötü haber çabuk geliyor!

Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil’in oynadıkları dizinin 2. sezon 26. bölüm tanıtımında Koçovalılar kahvede bir araya geliyor ve Çukur’dakilerle zaferlerini kutluyorlar.

Fakat bu sırada Sena’nın ortada olmadığı anlaşılıyor. Haberi alan Yamaç, büyük bir şoka giriyor.

Çukur dizisinde sevinç kısa sürüyor! Kötü haber çabuk gelecek! 7

Ne yapacağını bilemez bir haldeyken abisi Selim’in “Bütün felaketler senin başına gelmiş gibi davranma. Şımarıklık yapma” sözleri üzerine Yamaç deliye dönüyor. Abisine okkalı bir tokat atan Yamaç’ın içindeki acıyla yaptığı bu davranıştan sonra abisine sarılıp ağladığı görülüyor.

Ailesini kurtarmak için kendisini tehlikeye atan ve Mahsun ile gitmeyi seçen Sena’nın nerede olduğu ise merak konusu.

İşte Çukur 2. sezon 26. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Karakuzular ve Koçovalılar arasındaki mücadelede son perde yaşanacak. Aksiyonun bir an bile düşmeyeceği, her anın ekran başındakileri şaşırtacağı bölümde Çeto, Koçovalıları yok etmek pahasına her şeyi yapacak. Mahsun ise hem Çeto’dan hem de Koçovalılar’dan intikam almak için harekete geçecek. Koçovalılar’da herkesin tehlikeye düştüğü bölümde izleyicileri şoke edici bir veda da bekleyecek.