Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisine erken veda! Bir oyuncu diziden ayrıldı!

Çarpışma dizisine erken veda! Bir oyuncu diziden ayrıldı!

tarafından zk zk
Televizyon Gazetesi Detay

Show TV’de Perşembe akşamları ekrana gelen Çarpışma dizisinin 15. bölümünde beklenmeyen bir ayrılık yaşandı.

Dizinin yeni bölümündeki beklenmeyen veda sonrası bir oyuncu diziden ayrıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Ali Sürmeli, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk’un başrollerinde oynadıkları dizi, 15. bölümüyle nefes kesti.

Kadir, Cansız’ı arama çabalarını sürdürdü ve para sevkıyatının yerini öğrendi. Yaptığı planla polis muhbirlerine operasyon yerini yanlış söyledi ve Veli’nin alacağı paralara el koydu.

Bu arada bir karakter de diziye veda etti. Birkaç bölüm önce Veli’nin ölen kardeşinin sevgilisi olduğu ve Veli’ye çalıştığı öğrenilen Adem’in bundan sonra hangi tarafta yer alacağı merak ediliyordu. Çünkü, Veli’ye yardım etse de bundan mutsuz görünüyordu.

Cansız’ın da kimliğini ve yerini bilen Adem dün akşamki bölümde Kadir’den yardım istedi. Sevkıyat hakkında Kadir’e bilgi veren Adem karşılığında Kadir’in kendisine yardım etmesini ve az bir ceza almasını sonrasında da kendisine yeni bir kimlik vermesini istedi. Kadir de, Adem’e inandı ve onun bu isteğini kabul etti.

Çarpışma dizisine erken veda! Bir oyuncu diziden ayrıldı! 7

Ancak bu yasadışı işlerden gerçekten kurtulmak isteyen Adem’in sonu, beklenmeyen bir şekilde bu bölümde geldi. Veli, Adem’den Kadir’e ait kaseti Cansız’ın dükkanından almasını istedi. Çünkü, Cansız o kaseti dinlerse türkü söyleyen Asiye’nin sesini tanıyıp Kadir’in oğlu olduğunu anlayabilir, bu da Veli’nin sonunu getirirdi.

Adem de, Veli’nin istediğini yaparak Cansız’ın dükkanından o kaseti aldı ancak kamera ile izlediğinden habersizdi. Bölümün sonunda Adem’e cezasını vermek isteyen Cansız silahı Veli’ye uzattı.

Adem, Veli’nin ateşlediği silahtan çıkan kurşunla hayatını kaybetti.

Yani, Veli ailesinden kalan son kişinin de sonunu kendisi getirmiş oldu. Bu sahnede Adem’in başında ağlayan Veli’nin durumu da suçlu olan kendisi olmasına rağmen izleyiciyi etkiledi. Onur Saylak bu sahnede kendisine bir kez daha hayran bıraktı.

Adem’in ölümü ile genç oyuncu Furkan Kalabalık da, ‘Çarpışma’ dizisine veda etmiş oldu.