Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisindeki öpüşme sahnesine gösterilen tepkiler çok abartılı

Çukur dizisindeki öpüşme sahnesine gösterilen tepkiler çok abartılı

tarafından ker_def

Çukur dizisindeki öpüşme sahnesine gösterilen tepkiler çok abartılı 7

Dizilerin olmazsa olmaz konusu: AŞK

Mutlaka bir dizi de aşk olmak zorunda, eğer olmazsa baştan şansını kaybetmiştir. Tabii bu aşk hikayesi içininde olmazsa olmazları var bildiğiniz gibi. Bir türlü kavuşamama, buluşup buluşup ayrılma, çelişkiler, kararsızlık olması, yeni bir rakip, kötü niyetli insanların çevirdiği dolaplar, yanlış anlamalar…..vs vs vs.
Aşk dışındaki diğer konular garnitür niteliğinde. Genel eğilim kadın erkek beraberliği üzerine görüntüleri seyretmek. Tabii kadın erkek ilişkisi olunca işin içine cinsellik giriyor. Ama bizim ekranlarımız, değerlerine bağlı insanımız için bunu kaldırabilecek yapıda değil!

Bu yüzden aşıklar arasında- bu kadar birbiri için yanıp kavrulan insanlar arasında- cinsellik yaşanmaz. Cinselliği bırakın sarılma, okşama, öpüşme sahneleri bile rahatsızlık verir. Sevgili, arkadaş, flört, sözlü, nişanlı olma durumları tamamen ofsayt durumlar, herhangi bir cinsel ima olabilmesi için. Evlilerde bile o kadar az sergileniyor ki, mümkünse hiç. Kardeş kardeş bir arada olan nice evli çift ekranlarda ne mesajı veriyor ve seyirci bunu nasıl değerlendiriyor merak ediyorum? “Aaa ne kadar namuslu evli çiftler, hiç beraber olmuyor. Aferin onlara mı deniyor?!”