Ana sayfa Sosyal Medya Çukur dizisinden ayrılan Hazal Subaşı ilk hangi değişikliği yaptı?

Çukur dizisinden ayrılan Hazal Subaşı ilk hangi değişikliği yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adını Sen Koy dizisi ile başlayan ekran kariyerinde son olarak Çukur dizisinde Nehir karakterine hayat veren Hazal Subaşı’nın yapımdan ayrılması hayranlarını bir hayli üzmüştü. Ünlü oyuncu, dizinin 110. bölümünde yapıma veda etti ve Çukur dizisinden bir yıldız daha kayıp gitti.

Hazal Subaşı, dizide sergilediği performans ile hem hayranlarının beğenisini kazandı hem de geniş kitlelere ismini duyurma fırsatı buldu. Bu şansı da iyi değerlendiren oyuncu, her geçen gün popülerliğini artırmayı sürdürüyor. 900 bin kişinin takip ettiği instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çeken Subaşı, diziden ayrıldıktan sonra imaj değişikliğine gitti.

Saçlarını yeniden şekillendiren ve Nehir’den sonra dalgası haliyle dikkat çeken Hazal Subaşı, son halini de instagram hesabından hayranlarının beğenisine sundu. Oyuncunun takipçileri, yeni halini çok güzel bulduklarını belirten yorumlar yaptı… Takipçileri ise hala Çukur dizisinden ayrılışını hazmedememiş durumda.

Çukur dizisinden ayrılan Hazal Subaşı ilk hangi değişikliği yaptı? 7

Bir takipçi, “Keşke hep Çukur’da kalsaydın da bizlere neşenle huzur vereydin” diye yorum bıraktı. Benzer mesajlar da geldi. Ayrıca ünlü oyuncunun güzelliğine yönelik de birçok iltifat paylaşıldı.

Çukur’un 110. bölümüne Nehir’in vedasının hüznü çökmüştü. Yaşadıklarından sonra hayatını daha fazla riske atmak istemeyen Nehir, Yamaç’a bir ayrılık mektubu bırakarak uzaklara gitti. Nehir’in vedası sosyal medyada da uzun süre konuşuldu ve Nehir, 6 saat 10 dakika boyunca gündemde yer aldı.