Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinden ayrılan Hazal Subaşı, sürpriz bir dizide başrolde!

Çukur dizisinden ayrılan Hazal Subaşı, sürpriz bir dizide başrolde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de ekrana gelen Çukur dizisinden geçtiğimiz haftalarda Nehir karakteri ayrılmıştı. Yamaç’ı terkedip giden Nehir’in geri döneceği düşünülüyordu ama şu sıralar bu pek mümkün görünmüyor! Zira Nehir karakterini oynayan Hazal Subaşı, başka bir diziye başlıyor!

Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Yamaç’tan hamile olan Nehir’in gidişini bazı izleyiciler olumlu bulurken, bazıları da Yamaç’a yakışan tek kadının Nehir olduğu yorumlarıyla gitmesine üzülmüştü. Nehir artık Çukur dizisinde yok. Fakat Hazal Subaşı, Gain için çekilecek olan bir dizi için yeniden kamera karşısına geçecek.

Subaşı, katıldığı bir güzellik yarışmasında 2.lik aldıktan sonra ilk olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan günlük dizi Adını Sen Koy ile ekrana gelmişti. Gündüz kuşağındaki diziyi izleyenler, Hazal Subaşı’yı çok sevmiş ve büyük bir fan kitlesi oluşmuştu.

Hazal Subaşı sonrasında Kanal D’nin ömrü kısa süren Bir Umut Yeter dizisinde ortaya çıktı. Oyunculuğu ile Prime Time dizide dikkatleri çekti. Ardından TRT’nin Halka dizisinde rol aldı ve aksiyondaki başarısıyla da izleyiciyi şaşırtarak hızlı bir yükselişe geçti.

Çukur dizisinde Nehir karakterini oynayarak kariyerindeki hızlı yükselişe önemli bir dizi de ekledi oyuncu. Bir kaç hafta önce de Nehir karakterinin gidişiyle birlikte diziden ayrıldı.

Oyuncunun şimdi yeni dijital platform Gain için çekilecek olan Bizi Ayıran Çizgi dizisinde rol alacağı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre oyuncu bu dizide başrolde yer alacak.

Çukur dizisinden ayrılan Hazal Subaşı, sürpriz bir dizide başrolde! 7

İki kişilik bir aşk dizisi olan Bizi Ayıran Çizgi’de Hazal Subaşı’nın partnerini ise Ozan Dolunay oynuyor. Dizinin Senaryosunu Tolga Afşin Kaya yazarken, yönetmenliğini de Soner Caner yapacak.

20 ila 15 dakikadan oluşacak ve toplam 5 bölüm sürecek olan mini dizi için Şubat ayında çekimlerin başlaması planlanıyor.