Ana sayfa Dizi Haberleri Erken finaliyle üzen İyi Günde Kötü Günde dizisinin oyuncusu, yeni bir diziyle dönüyor!

Erken finaliyle üzen İyi Günde Kötü Günde dizisinin oyuncusu, yeni bir diziyle dönüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında iddialı başlayan ve heyecanla beklenen bir dizi olmuştu İyi Günde Kötü Günde dizisi. Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’i buluşturan dizi, oyuncuların hayranları tarafından da merak edilmişti. Romantik komedi tarzındaki dizi, ne yazık ki beklenen reytingi alamadı!

Kanal diziye çok fazla şans da tanımadı ve onca hazırlık, emek 6 bölüm sonra yaşanan finalle birlikte adeta çöpe gitti! Bu kadar kısa sürede bir yapımın kendisini anlatma şansı olmadığını söyleyerek biraz da sitemkar sözlerle kanalı eleştiren Elçin Sangu da o süreçte yaşadığı üzüntüyü dile getirmişti.

Ekrana gelmesiyle gitmesi bir olan dizinin oyuncularından Ozan Dolunay’ın yeni bir dizi ile anlaştığı öğrenildi. Son dönemin başarılı isimlerinden birisi olan Ozan Dolunay, ekrandaki bu reyting kaygısının ardından işi sağlama alarak bu kez dijitali tercih etmiş!

Erken finaliyle üzen İyi Günde Kötü Günde dizisinin oyuncusu, yeni bir diziyle dönüyor! 8

Oyuncunun yeni dijital platformlardan birisi olan Gain için çekilecek bir dizide oynayacağı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre Dolunay, Şubat ayının ortasında çekimlerinin başlaması planlanan Bizi Ayıran Çizgi isimli dizide oynayacak.

Ozan Dolunay’ın yeni partneri ise Hazal Subaşı olacak. Subaşı da bir kaç hafta önce Çukur dizisinde oynadığı Nehir karakterinin Yamaç’ı terkedip gitmesiyle birlikte diziden ayrılmıştı.

Erken finaliyle üzen İyi Günde Kötü Günde dizisinin oyuncusu, yeni bir diziyle dönüyor! 9

İki kişilik mini bir aşk dizisi olan Bizi Ayıran Çizgi’de Dolunay ve Subaşı partner oluyorlar. Dizinin yönetmenliğini Soner Caner üstlenirken, senaryosunu ise Tolga Afşin Kaya yazıyor. 5 bölüm çekilecek olan mini dizinin her bölümü 15 ya da 20 dakika olacak.