Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinden ayrılıp, yaz dizisinde başrol olacak!

Çukur dizisinden ayrılıp, yaz dizisinde başrol olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde finale yaklaşıldı… Show TV ekranında izleyicilerle 4 sezondur buluşmakta olan iddialı dizinin ekibinde uzun süredir yer alan ve başarılı performanslar ortaya koyan Kubilay Aka, şimdiden yeni dizisini de bulmuş durumda.

8 Mart Pazartesi akşamı 119. bölümü yayınlanacak olan Çukur’un son bölümlerine doğru gidiliyor.3 hafta önce Rıza Kocaoğlu, son 13 bölümü çekmeye başladıklarını söylemişti. Bir fenomen dizi daha ekran macerasını noktalamaya doğru gidiyor.

Dizinin oyuncuları için de şimdiden yeni projeler konuşulmaya başlandı. Vatanım Sensin dizisiyle parlayan ve Çukur dizisinde de ismini geniş kitlelere duyuran Kubilay Aka, artık başrollerin aranılan isimlerinden birisi konumunda.

Aşk 101 isimli Netflix dizisinde de Kerem karakteri ile yeteneklerini sergileyen oyuncu, yaz aylarında ise bomba gibi bir dizi ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Daha Çukur bitmeden, yeni dizisi için yapımcı ile el sıkışan oyuncu Show TV ekranında yayınlanacak yazlık dizi ile bambaşka bir şekilde ekrandaki yerini almaya devam edecek.

Mayıs ayında Çukur’un final yapacağı düşünülür ise oyuncu yeni dizisine fazla dinlenemeden başlayacak ve yaz aylarını da tatil yapmak yerine çalışarak geçirecek.