Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet dizisinde İlayda Alişan yürek parçalıyor!

Masumiyet dizisinde İlayda Alişan yürek parçalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranında yeni başlayan Masumiyet dizisi, ilk iki bölümü ile çok beğenildi. Ortalamanın üzerinde reytingler alarak, böyle zorlu bir günde ayakta kalabileceğini gösteren dizinin hikayesi açıldıkça izleyici sayısı da mutlaka artacaktır.

Hülya Avşar, Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ, Deniz Işın, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Masumiyet dizisinin 3. bölümü de büyük heyecan ile bekleniyor. Kadına şiddetin geldiği noktaya yönelik verdiği mesajlar ile dikkat çeken dizi, bu noktada toplumsal farkındalığı da artırmaya çaba harcıyor.

10 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak olan Masumiyet 3. bölümde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. En çok da Ela karakterinin yaşadıkları sonrasında geçirdiği travma izleyicilerin yüreklerini parçalayacak. Gerçek hayatta belki de bazı izleyiciler kendi yaşadıkları olayları anımsayacak.

Masumiyet dizisinde İlayda Alişan yürek parçalıyor! 1

Masumiyet dizisi toplumsa duyarlılık noktasında önemli mesajlar verirken, hikayede izleyicilerin en çok istediği şeylerden birisi de İrem’in İlker’in gerçek yüzünü görmesi… İrem’in de üzülmesini istemeyen dizi hayranları, babasına kulak vermesini istiyor. İrem, “Kızınız hasta” diyerek Bahar’a çıkışırken, Ela ise “Ne yaptı bana hatırlamıyorum” diyerek dikkat çekti.

İlayda Alişan’ın Ela karakterinde sergilediği müthiş performans da izleyicilerin dikkatinden kaçmıyor. Oyuncu hem duygusal hem de yürek parçalayan sahnelerde oldukça başarılı bir performans ortaya koyuyor ve hayranlarından da büyük takdir görüyor

İşte Masumiyet dizisinin 10 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 3.bölümden 2. fragman: