Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisine beklenen isim gelirse yer yerinden oynar!

Çukur dizisine beklenen isim gelirse yer yerinden oynar!

tarafından zk zk
Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’un yeni sezonunda en merak edilen konu, Koçovalılar’dan kimin ölüp kimin kaldığı.

Aynı zamanda diziye yeni katılan karakterler son dönemde çok konuşulurken, Cumali karakteri üzerinde de bitmeyen bir merak var.

Cumali için Nejat İşler, Ufuk Bayraktar isimleri sosyal medyada çok konuşuldu ama bu iki isme de teklif gitmediğini bir süre önce ortaya çıkmıştı. Sadece izleyenlerin temennisi olarak kaldılar.

Kenan imirzalıoğlu’nun adı da Çukur ile anıldı ama o da yeni sezonun sürpriz isimlerinden birisi değil.

Cumali ile ilgili sosyal medyada konuşulan bir isim ise heyecan yaratıyor. Necip Memili, oynadığı her karakterle adeta fenomen olmayı başaran güçlü bir oyuncu. Çukur’a da bambaşka bir hava getireceği kesin.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, konuyu bakın nasıl ele almış:

Çukur dizisine beklenen isim gelirse yer yerinden oynar! 7

“Necip Memili Çukur’a çok şey katar

Ben de bir başka heyecan yaratan dizi Çukur. Malum sezon finaliyle sanırım bir tek beni vurmadılar. Diziden kimler gitti, kimler kaldı, hikaye nereye evrilecek çok merak ediyorum. Erkan Avcı ve Berkay Ateş’in diziye katıldığı haberi yine iyi bir sezon izleyeceğimizi gösteriyor.

Cumali karakteri için ise Necip Memili’nin adı geçiyor. Bence harika olur, çünkü Necip Memili bu ülkenin en iyi oyuncularından biri ve Çukur’a çok şey katar. Bu sezon Çukur’da Karakuzular’ı izleyeceğiz. Onca cenazenin ardından Çukur nasıl ayakta kalacak, hep birlikte göreceğiz.”