Ana sayfa Sosyal Medya Çukur dizisinin Akın Koçovalı’sı Burak Dakak’a tiyatro sahnesindeki rolüyle gelen anlamlı ödül adaylığı!..

Çukur dizisinin Akın Koçovalı’sı Burak Dakak’a tiyatro sahnesindeki rolüyle gelen anlamlı ödül adaylığı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Genç oyuncu Burak Dakak, son dönemde farklı projelerle hem dizi hem de tiyatro sahnesinde yer alarak adından söz ettirdi. Umuda Kelepçe Vurulmaz ve Diriliş Ertuğrul gibi önemli yapımlarla ekranda yer alan oyuncu, en önemli kariyer çıkışını ise 2018-2019 sezonunda Gülperi dizisiyle yaptı.

Genç oyuncunun Gülperi dizisinin ardından 2019 yılında kadrosuna katıldığı Çukur dizisindeki ‘Akın Koçovalı’ karakteri ise popülerliği elde ettiği, kariyer zıplaması yaşadığı bir rol oldu.

Son dönemde, Aydınlıkevler isimli tiyatro oyununda Demet Akbağ gibi usta bir isim ile aynı sahneyi paylaşma onuru yaşayan oyuncu, bu oyundaki rolü ile  24. Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri Yılın En Başarılı Genç Kuşak Sanatçısı adayları arasında yer aldı.

Çukur dizisinin Akın Koçovalı'sı Burak Dakak'a tiyatro sahnesindeki rolüyle gelen anlamlı ödül adaylığı!.. 7

Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri, bu yıl 19 Ekim’de Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek görkemli bir törenle sahiplerini bulacak.

Öte yandan Burak Dakak yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayınlanması düşünülen Güzel Günler adlı diziyle ekranlara gelecek.  Yapımcı Erol Avcı’nın sahibi olduğu TMC Film tarafından hazırlanan, hem dramı hem eğlenceli anları bir araya getiren aile dizisi konseptindeki Güzel Günler’de oyuncunun partneri ise Leyla Tanlar.

Güzel Günler’i, daha önce Canım Ailem ve Aramızda Kalsın gibi iki etkili projeyi de yazan Selin Tunç yazıyor. ‘Selma’ ile ‘Mihran’ karakterlerinin aşkını ve aile ilişkilerini konu alan Güzel Günler dizisinde; Binnur Kaya, Zeynep Çamcı, Ecem Erkek, Olgun Toker, Yıldıray Şahinler, Seray Gözler gibi isimler de bulunuyor.