Ana sayfa Dizi Haberleri Damla Sönmez’in yeni dizisi, kariyerinde yeni bir başlangıç olacak!

Damla Sönmez’in yeni dizisi, kariyerinde yeni bir başlangıç olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Damla Sönmez, Aziz dizisinde Dilruba karakteri ile geçen sezon Show TV ekranında yer almıştı. Birçok hayranı karakterin başrol olmasına rağmen, oyuncunun geri planda kaldığı gerekçesiyle Aziz dizisine sezon bitmeden veda etmesini olumlu karşılamıştı.

Damla Sönmez, 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi ve 2004 yılından bu yana da çeşitli projelerle hem sinema hem de dizi sektörüne büyük hizmetlerde bulundu. 2008 yılındaki Gece Gündüz dizisi ile dikkat çeken oyuncu, popülerliğini ise 2014 yılında başrolünde yer aldığı Güllerin Savaşı dizisine borçlu.

Önceki sezon Çukur dizisinde Efsun karakteri ile de iyi bir çıkış yakalayan oyuncu, ayrıca dijital projeler olan Rise of Empires Ottoman ve Saygı isimli yapımlarda da etkili performansları ile konuşuldu. Damla Sönmez’in bir süre dinlendikten sonra kendisine gelen projeler arasından Mavi Sürgün isimli diziyi tercih etmesi de çok anlamlı bir gelişme oldu.

Çünkü bu dizi aslında Güney Amerika’da bulunan ve Türk dizilerine büyük hayranlık besleyen izleyici kitlesine yönelik olarak hazırlanıyor. Dizinin ilk olarak Latin Amerika ülkelerinde yayınlanacak olması da dizi sektöründe yaşanan büyük değişimin bir göstergesi oldu. Damla Sönmez yurt dışında tanınan oyuncularımızdan birisi olsa da, Mavi Sürgün ile çok daha geniş bir hayran kitlesini etkilemesi olasılığı çok yüksek.

Damla Sönmez'in yeni dizisi, kariyerinde yeni bir başlangıç olacak! 7

Mavi Sürgün isimli dizide Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak ile birlikte başrolde yer alacak olan Damla Sönmez, yakın bir zaman içinde çekimler için Marmaris’e gidecek. Murat Dişli’nin hikayisini yazdığı Mavi Sürgün dizisi, Güney Amerika’daki yayıncıların istekleri doğrultusunda O3 Medya tarafından hazırlandı.

Nezaket Coşkun’un yönetmen olarak ön hazırlıklarına devam ettiği Mavi Sürgün’ün oyuncu kadrosuna yeni ve önemli isimlerin de birbiri ardına katılması bekleniyor.

Bülent Şakrak ile Ruhi Sarı da bu isimler arasında bulunuyor. Hem Damla Sönmez hem de diğer oyuncular açısından Mavi Sürgün dizisi kariyerlerinde yeni bir başlangıç, yeni bir yolun ilk adımı olacak gibi gözüküyor.

Damla Sönmez ve diğer Türk oyuncular adına Mavi Sürgün dizisinin anlamı da bu nedenle büyük. Çünkü ilk izlenimler ve tepkiler Güney Amerika’da yayınlanacağı için yurt dışından gelecek. Şayet bu proje başarılı olur ise, yine Latin Amerika ülkeleri için benzer dijital projelerin çekilmesinin de önü açılmış olacak.

Ayrıca Mavi Sürgün dizisinin Güney Amerika’da izleyicilerle buluşmasının ardından Türkiye’de de gösterilmesi olasılığı bulunuyor.