Ana sayfa Sosyal Medya Çukur dizisinin Arık Böke’si Barış Arduç, büyük sürprizi açıkladı!

Çukur dizisinin Arık Böke’si Barış Arduç, büyük sürprizi açıkladı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Barış Arduç, Çukur dizisinde hayranları ile buluşmaya devam ediyor. Arık Böke Erdenet karakeri ile dikkatleri çeken oyuncu, diziye büyük bir dinamizm getirdi. Ünlü oyuncunun Çukur’un 4. sezonundaki etkili varlığı, diziye güç katıyor.

Barış Arduç, hatırlanacağı üzere uzun süredir aşk yaşadığı Gupse Özay ile 1,5 ay önce evlenmişti. Evlilik sonrası tatil yapan çift, şimdilerde işlerine geri döndü. Evliliğin çok iyi gittiğini söyleyen Barış Arduç, Milliyet Cadde’ye konuştu.

Barış Arduç, “Evliliğimiz çok iyi gidiyor. 6-7 senelik birlikteliğimiz var. Zaten evli gibiydik. Yüzük takmak bizim de çok istediğimiz bir şeydi. Yüzük takmayı da sevdim biraz. Dediğim gibi hayatı paylaşmaya başlıyor olsak, sürprizleri olabilirdi ama biz yedinci yıla gireceğiz hayatı paylaşıyoruz, bir sürprizimiz yok birbirimize karşı, huyumuzu suyumuzu biliyoruz” diye konuştu.

Bir müjde de veren oyuncu, eşiyle birlikte çocuk yapmayı da arzu ettiklerini söyledi. Gupse Özay’ın hamile olduğu haberlerini doğrulamadı. Ama çocuk istediklerini de net bir şeklide müjdeledi:

“Bu tarz haberler beklediğimiz şeylerdi. Biz çocuk çok istiyoruz ve niyetimiz de var. Olursa, böyle bir haberi keyifle paylaşırız. Şu an öyle bir durum yok.”