Ana sayfa Dizi Haberleri Yeniden dizilere göz kırpan Barış Arduç, karısı Gupse Özay’ı da övmekten geri durmadı!

Yeniden dizilere göz kırpan Barış Arduç, karısı Gupse Özay’ı da övmekten geri durmadı!

tarafından ker_def

Geçen sezon Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle televizyon ekranında yer alan Barış Arduç, yıllar önce yer aldığı Kiralık Aşk dizisiyle büyük bir kariyer çıkışı elde etmişti.

Son dönemin en hızlı kariyer çıkışı sergileyen ve geniş bir hayran kitlesi elde eden oyuncularından birisi haline gelen Barış Arduç, bir süredir dinlenmeyi tercih ediyor.

Kendisi gibi oyuncu olan eşi Gupse Özay ile mutlu bir evliliği bulunan, baba olmanın da keyfini yaşayan Barış Arduç, yoğun bir temponun içinde olmadığını söyledi.

Bazı küçük işler için görüştüğünü ifade eden Barış Arduç, “Herhalde Nisan veya Mayıs gibi setlerde olurum gibi gözüküyor” diye konuştu.

Hayatlarını kızları Jan Asya’ya göre programladıklarını ifade eden Barış Arduç, bu nedenle eşi Gupse Özay ile dönüşümlü olarak projelerde yer alıyor.

Oyuncu, yeni projenin dijital platforma olacağının altını çizdi. Barış Arduç, “Dizi artık Ağustos veya Eylül gibi olabilir” diyerek de yeni yılda yine televizyon ekranlarında olmayı hedefliyor.

Yeniden dizilere göz kırpan Barış Arduç, karısı Gupse Özay'ı da övmekten geri durmadı! 7

Karısı Gupse Özay’ın acayip fikirler bulup, çok ilginç işler yapabildiğini anlatan Barış Arduç, eşinin adına ne yapıp yapmayacağını söyleyemeyeceğini ifade etti.

Barış Arduç, “Artık yeteneğinden o kadar eminim ki, yaptığı herhangi bir şey beni şaşırtmıyor. Onun kapasitesinden ummadığın bir şey çıkabilir, böyle bir potansiyeli var” açıklaması ile de eşinin yeteneklerine vurgu yaptı ve övgü dolu sözler söyledi.