Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinin Selim’i Öner Erkan, hem yeni imajıyla ortaya çıktı hem de müjde verdi!

Çukur dizisinin Selim’i Öner Erkan, hem yeni imajıyla ortaya çıktı hem de müjde verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinin başarılı isimlerinden birisi de Öner Erkan oldu. Oyuncu, 131 bölüm süren diziyi erken bıraktı ama akıllarda da izi kaldı… Öner Erkan, başarılı performansı ile göz doldurdu.

Çukur dizisinden sonra bir süre dinlenen oyuncu sonrasında Uysallar isimli dizinin çekimlerinde yer almıştı. Projenin çekimlerinin tamamlandığını anlatan Öner Erkan, Uysallar dizisinin 2022 yılında yayınlanacağını da duyurdu.

Öner Erkan, Etiler’de görüntülendi ve farklı imajıyla dikkatleri çekti. Çukur dizisinden sonra saçlarını kısaltan ve şeklini de değiştiren ünlü oyuncu, sakal da bıraktı. Yeni imajı ile dikkatleri çeken Öner Erkan, her güzel şey gibi Çukur’un da bittiğini ve artık geride kaldığını söyledi.

Çukur dizisinin Selim'i Öner Erkan, hem yeni imajıyla ortaya çıktı hem de müjde verdi! 7

Yeni projesi merak edilen oyuncu, çok farklı bir şekilde hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor. Tiyatro provaları yaptığını anlatan Öner Erkan, “Yaklaşınca tekrar duyururuz. Başka bir oyun. Evlilikten Sahneler ismi” diye konuştu. Motosiklet ile İstanbul trafiğine çözüm bulan oyuncu, tatili de bitirdiğini ifade etti.

Öner Erkan, Ekim ayında başlayacak olan tiyatro oyunu için çalışmalarına devam ediyor. Şimdilik bir dizi projesi ise görünürde yok.

Bir Başkadır isimli dizide de yer alan Öner Erkan, ikinci sezonun da olmayacağı belirtti.