Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur ile ekrana dönüyor! Aras Bulut İynemli hakkında hiç bilmedikleriniz…

Çukur ile ekrana dönüyor! Aras Bulut İynemli hakkında hiç bilmedikleriniz…

tarafından zk zk

Çukur ile ekrana dönüyor! Aras Bulut İynemli hakkında hiç bilmedikleriniz... 7

ALLAH TARAFINDAN BÖYLE BİR YOL AÇILDI

Genelde hayat mücadelesi olan karakterleri canlandırdınız. Sizin hayatınızda ne kadar mücadele var?

– Hepimizin hayatında olduğu kadar. Ama benim için önemli olan; umut… Umut her zaman var, her zaman da olmalı çünkü o bizi ayakta tutan en değerli şey. Annem hep “Bir şey hayalinse, git onu al, umut her zaman vardır, engeller her zaman olmalıdır” derdi. Kısaca ‘never give up’ (asla vazgeçme)…

Ağabeyiniz oyuncu, ablanız TV programı sunucusu ve ses sanatçısı… Yeteneğiniz genlerden mi geliyor?

– Dayım da Devlet Tiyatroları oyuncusu, annemin amcası da oyuncu… Abim ve ablamın durumu bana göre daha doğuştandı sanırım. Benimki biraz sonradan gelişti.

Beren Saat’le oynadığınız reklam filmiyle tanıdık sizi. O reklamdaki çekingen çocuk bugünleri hayal eder miydi?

– Aslında ondan önce de bir telekomünikasyon firmasına reklam çektim. O reklamın yönetmeni Zeynep Günay Tan’dı. Beni ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ için seçmelere çağırdı. O sırada Beren’le reklam filmi geldi. Sorunun cevabına gelirsek; seçmelerde Zeynep Abla’ya, “Yapabilir miyim bilmiyorum ama denemek ve kendimi göstermek istiyorum” demiştim. Sonra denemeyi çektik, o da “Hayırlı olsun” dedi. Ama bu kadarını tahmin ediyor muydum? Bilmiyorum. Bir yandan uçak mühendisliğinde okuyordum. Kafamda başka şeyler varken böyle bir yolum oldu. Gerçi işimde okuduklarımı ve matematiği kullanıyorum.