Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur referanslı iki genç oyuncu, atv’nin Hakim dizisinin kadrosunda !

Çukur referanslı iki genç oyuncu, atv’nin Hakim dizisinin kadrosunda !

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hakim isimli yeni atv dizisini heyecanla bekleyen geniş bir izleyici grubu bulunuyor… Limon Yapım tarafından hakları satın alınan ABD dizisi Your Honor’un uyarlaması olan Hakim, çok etkili bir hikayeye sahip.

Your Honor’un yerli uyarlamasının nasıl olacağını merakla bekleyenler, kadroya dahil olan oyuncuların isimleri ortaya çıktıkça, çok iyi bir dizinin gelmekte olduğunu da anlıyor.

İlayda Alişan dizinin kadın başrolü olarak ortaya çıktı. Çukur ve ardından Masumiyet ile çok başarılı bir çıkartan oyuncu, yeni sezonda bu sefer atv ekranında hayranlarına yeteneklerini sergileyecek.

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in üstlendiği dizi, yıllarca çok başarılı ve adaletli bir hakimlik yapan kişinin, oğlunun bir suça karışması ile başlayan trajik olayları anlatacak.

İnsanların kendilerini sorgulayacağı, adalet ile vicdanı arasına sıkışan bir hakimin neler yapabileceğini anlatacak yeni dizi heyecanlı anlarıyla da dikkat çekecek.

En son Hekimoğlu dizisinde izlediğimiz Ebru Özkan gibi usta bir oyuncunun da kadrosuna dahil olduğu projede ayrıca, Erdal Beşikçioğlu’nun da başrolde yer aldığı belirtiliyor..

Çukur referanslı iki genç oyuncu, atv'nin Hakim dizisinin kadrosunda ! 8

Hakim dizisinin son transferi ise Burak Dakak oldu… İlayda Alişan gibi Çukur dizisiyle parlayan Burak Dakak, 1998 yılında Ankara’da dünyaya geldi.

2009 yılından itibaren çocuk oyuncu olarak setlerde yer alan Burak Dakak, Gülperi dizisindeki Hasan karakteri ile kendisini gösterdi. Çukur’daki Akın Koçovalı karakteri ise oyuncunun kariyer zıplaması yaşamasını sağladı.

Çukur referanslı iki genç oyuncu, atv'nin Hakim dizisinin kadrosunda ! 9

Şimdi de Hakim isimli yeni atv dizisinde tecrübeli isimlerle bir araya gelecek olan Burak Dakak, ayrıca kendisi gibi Çukur’da parlayan İlayda Alişan ile de yeni dizinin setinde buluşacak.