Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinin hem setinde hem hikayesinde aynı anda kriz var!

Yasak Elma dizisinin hem setinde hem hikayesinde aynı anda kriz var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden olan Yasak Elma’da yaşanan koronavirüs krizleri bitmek bilmiyor. Daha önce birçok oyuncunun bu sorunla yüzleştiği ve dizinin de zaman zaman aksadığını görmüştük.

Yasak Elma dizi setinde bu sefer yönetmen Ece Erdek Koçoğlu’nun koronavirüse yakalanması nedeniyle bazı aksaklıklar yaşandı. Bu durum 131. yeni bölümün yayınlanmasına engel değil. Sette sadece 1 günlük ara olduğunu ve Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy’un da devreye girerek, çekimlerin devam etmesini sağladığı konuşuluyor.

Dizinin setinde yaşanan yeni koronavirüs krizinin yanı sıra hikayede de önemli bir kriz izleyicileri bekliyor. 14 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümde Ender’in Çağatay ile nişanlandıkları ve hayat arkadaşı olacaklarını söylemesi Yıldız ile Doğan’ı şoke edecek.

Yasak Elma dizisinin hem setinde hem hikayesinde aynı anda kriz var! 7

Tabii ki bu duruma Kumru’nun ne yanıt vereceği de merak konusu oldu. Çağatay ile Ender’in birlikteliklerini açıklamaları Yıldız ve Doğan’a büyük şok yaşatırken, Kumru hamileliğini söyleyememenin üzüntüsünü yaşıyordur.

Yaşanılan talihsiz bir olay hiç umulmadık şekilde Kumru ve Yıldız’ı bir araya getirecektir… Yasak Elma dizisi 131. yeni bölümü ile yine herkesi şaşırtmaya devam edecek.

Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Berk Oktay ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı dizinin beşinci sezonu yine çok iyi reytinglerle ilerliyor. Dizinin altıncı sezonda da devam etmesi yönünde karar alındı ve hazırlıklar da başlatıldı.