Ana sayfa Foto Galeri Çukur, Söz, Kadın, Diriliş, Sen Anlat Karadeniz! Bunlar dizi değil, hepsi birer efsane!

Çukur, Söz, Kadın, Diriliş, Sen Anlat Karadeniz! Bunlar dizi değil, hepsi birer efsane!

tarafından ker_def

Çukur, Söz, Kadın, Diriliş, Sen Anlat Karadeniz! Bunlar dizi değil, hepsi birer efsane! 7

4.ÇUKUR : Show Tv’nin fenomen dizisi bu hafta 23.bölümünde 3.sıradan 4.sıraya geriledi. Haftanın dizileri arasında AB’de aldığı 11,57 reyting puanı ile 4. sırada bulunuyor.

Çukur’un 24. bölümünde; Saadet’in Vartolu’ya olan masum aşkı, Koçovalı evinde hayati bir gelişmeye yol açar. Gözünü intikam hırsı bürüyen Nedret, elinde silahla Vartolu’nun kapısına dayanır. Ancak yanlış zaman ve yanlış yer silahtan çıkan kurşunun Sultan’a isabet etmesine yol açar.

Bu kaza kurşunu Koçovalıları alt üst eder. Sultan yaşam savaşı verirken Baykal ve Elvis’in ölümüyle tüm ipleri eline geçiren Nazım’ın nasıl bir hamlede bulunacağı merak uyandıracak. Yamaç’ın Emrah’la öğrendiği gerçeğin, Sena’yla olan ilişkisini nasıl etkileyeceği ise büyük bir soru işareti yaratacak.

Diğer taraftan Vartolu, çocukluk aşkı Saadet ile bir gün geçirir. Bu onun için mutluluğun ta kendisidir. Bu kısa süren mutluluk için “Kelebeğin ömrü bir gün, Mutlu Salih’in de öyle…” sözleri düşünmeye değerdi.

5.SÖZ : Star Tv’nin Savaş dizisi “Söz” 41.bölümünde Total’de aldığı 8,76 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında bu hafta da 5.sırada yer alıyor.

Ali Haydar’ın kanı yerde kalmayacak… Taburda yapılan törenden sonra Ali Haydar’ın ölmeden önce yaptığı sürprizi fark eden Tim gözyaşlarına boğulur. Ama arkadaşlarının hatırası artık bir an olsun silinmeyecektir.

Ali Haydar’ı sonsuz yolculuğuna uğurlayan Tim’in artık tek bir gayesi vardır; Ali Haydar’ın kanını yerde bırakmayıp, katillerinden hesap sormak… Karabatak gizli bir görevle katillerin yerini tespit etmek için çok riskli bir göreve çıkarken Karabayır’da her şeye rağmen hayat devam etmektedir.

Sınır ötesinde güvenliği sağlanan bölgelerdeki sivil halka yardım göndermek isteyen Türk Kızılayı’yla birlikte Bahar, Güler, Su ve Nazlı’da yola çıkar. Bu durumdan haberdar olan ataşe, Derman’ı konvoyu durdurması için görevlendirir. Derman hain bir planla konvoya saldırır ve herkesin hayatı tehlike altındadır.

Konvoy yola çıktığı sırada Hafız’ın katillerinin peşinde olan Yavuz ve Tim saldırı haberini aldığında her şey için çok geçtir.

(devamı için sonraki sayfa linkine tıklayınız)