Ana sayfa Foto Galeri Çukur, Söz, Kadın, Diriliş, Sen Anlat Karadeniz! Bunlar dizi değil, hepsi birer efsane!

Çukur, Söz, Kadın, Diriliş, Sen Anlat Karadeniz! Bunlar dizi değil, hepsi birer efsane!

tarafından ker_def

Çukur, Söz, Kadın, Diriliş, Sen Anlat Karadeniz! Bunlar dizi değil, hepsi birer efsane! 7

2.SEN ANLAT KARADENİZ : Atv’nin iddialı dizisi bu hafta da 12.bölümü ile haftanın dizileri arasına Total’de aldığı 15,00 puanla bu hafta da 2.sırada yer alıyor.

”Seni çıkarmanın bir yolu olmalı!”

Vedat’ın şikayet etmesiyle, alıkoyma ve darp suçlarından tutuklanan Tahir, o tetiği niye çekmediği konusundaki sessizliğini korumakta, Nefes’i de kendinden uzak tutmaya çalışmaktadır. Ancak Nefes’in umudu, Tahir’in inadının kırılmasına neden olur. Vedat ise, Tahir’in esaretini kendi yararına kullanmakta, yaklaşan velayet davası için şahitlerini toplamaktadır. Velayet için hamlelerini garantiledikten sonra Nefes’e teklifini yapar; Bana gel, Tahir kurtulsun.

Nefes ise Tahir’in esaretiyle Vedat’ın baskısı arasında ezilmektedir. Ancak onu asıl yerle bir edecek şey, geçmişinden gelen büyük bir sırrın açığa çıkması olacaktır.

3.KADIN : Fox Tv’nin ilgi çeken dizisi Kadın, bu hafta AB’de aldığı 11,85 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında 3.sırada yer alıyor.

Alp’i gören Şirin büyük bir şok içindedir ve ne yapacağını bilemez. Bahar ise tüm olanlardan habersiz kendine yeni bir sayfa açmıştır. Arif’in moralinin bozuk olduğunu fark eden Bahar, her kötü gününde yanında olan Arif’in yanında olmak ister. Arif ise duygularını artık kontrol edememeye ve Bahar’ı kıskanmaya başlar. Şirin’in iliğinin Bahar ile uyuştuğunu öğrenen Jale ise onları bu duruma nasıl ikna edeceğini düşünmektedir. Amerika’ya gitme sürecinde öğrendiği şey ile de Pırıl’ın tüm dünyası başına yıkılacaktır.

(devamı için sonraki sayfa linkine tıklayınız)