Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde gözler Bahar’a çevriliyor! Karar günü geldi!

Kadın dizisinde gözler Bahar’a çevriliyor! Karar günü geldi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Salı akşamları Fox TV ekranlarında yayınlanan ve sezon başından beri büyük bir ilgiyle izlenen Kadın dizisinde yeni bir gelişme yaşanacak bu akşam.

25. bölümüyle ekrana gelecek olan dizide herkesin aklını kurcalayan bir soru var. Bahar için aranan ilik bulundu! Ancak ne yazık ki uyumlu olan ilik Şirin’in çıktı!

Şimdi sosyal medyada diziyle ilgili yapılan tartışmalar arasında en çok dikkat çeken konu Bahar’ın, Şirin’in iliğini kabul edip etmeyeceği!

Şirin’in kendisini telefonla rahatsız eden ve Sarp’ın sevgilisi sandığı kişi olduğunu öğrendiğinde Bahar, tüm öfkesiyle onu aramak için annesinin evine gitmişti. Şirin’i bulamayan Bahar, öleceğini de bilse Şirin’in kanının kendi bedeninde istemeyeceğini söylemişti.

Kadın dizisinde gözler Bahar'a çevriliyor! Karar günü geldi! 9

Annesi, Şirin’i bir şekilde ikna etmenin yollarını arasa da durum artık bambaşka bir hal almaya başladı. Jale, geçtiğimiz hafta aranan iliğin bulunduğunu öğrenmişti. Bu hafta haberi Bahar ve ailesiyle de paylaşacak. Ancak geçen hafta Şirin’in Sarp’ı görmesinden sonra bambaşka bir ruh haline bürünen Şirin’in tepkisi merak konusu.

Şimdi sosyal medyada en çok konuşulan konu, Şirin’in Sarp’a iyi görünmek için Bahar’a ilik vereceği ile ilgili tahminler yapılıyor. İlk başta Şirin’in iliği verip vermeyeceği tartışılırken, artık Şirin’in ilik vermeyi kabul edeceği ancak Bahar’ın buna vereceği tepkinin farklı olacağı ile ilgili yorumlar yapılıyor.

KADIN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Herkes Şirin’den emin artık. Çünkü elinde Bahar’a karşı ilik kozu olan Şirin, bu kez bambaşka bir korku ve yepyeni bir bilgiye sahip. Bu durumu nasıl kullanacak bilinmez ancak Bahar’a ilik vereceğine herkes emin.

Kadın dizisinde gözler Bahar'a çevriliyor! Karar günü geldi! 10

Sorun, Bahar’ın bunu kabul edip etmeyeceği. İşte sosyal medyada izleyicilerin gündeminde de bu soru var. Her ne kadar Bahar, Şirin’e büyük bir öfke de duysa, çocuklarına duyduğu sevgi nedeniyle bir şekilde kabul edeceği yönünde. Yapılan yorumlarda “Mecbur edecek, çünkü o bir anne. Gurur yapacak bir durumda değil” şeklinde ifadeler yer alıyor.

Kadın dizisinde gözler Bahar'a çevriliyor! Karar günü geldi! 11

Belki de senaristlerin bu duruma da bir sürprizi olacak. Bahar, Şirin’in iliğine mecbur kalmayacak. Kadın dizisi, izleyenlere ters köşe yapan bir dizi olması nedeniyle böyle bir sürprize de açık ancak şu süreçte Bahar’ın çok zor olan bu kararı vermek zorunda olduğu görülüyor. Ancak eğer öleceğini bile bile kabul etmezse izleyenlerden de tepki alacak gibi duruyor. Çünkü pek çok kadın izleyici, bir annenin böyle bir durumda gurur yapmaya hakkı olmadığı kanısında.

Şimdi her şey Bahar’ın kararına bağlı!