Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da bir kişi daha yaşıyor! Sürpriz 37. bölüm 3. tanıtımında ortaya çıktı!

Çukur’da bir kişi daha yaşıyor! Sürpriz 37. bölüm 3. tanıtımında ortaya çıktı!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Analiz
SHOW TV’de yayınlanan Çukur dizisinin yeni bölümü 8 Ekim Pazartesi ekrana gelecek.

Dizinin 37. bölümünde izleyiciyi heyecan verici yeni gelişmeler bekliyor.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil’in oynadıkları Çukur’un 37. bölümünde yeni sürprizler var.

Selim’in karısı Ayşe’nin de ölmediği ve Çeto’nun tutsağı olduğu tanıtımda ortaya çıktı.

Bu arada Yamaç, Çukur’daki arkadaşlarını toplayıp, yeniden Çukur’u almak için savaşacağını ve destek istediğini söylüyor.

İdris Baba ise pazarda tanımadığı adamlar tarafından zor durumda bırakılıyor. İdris, sonunda karşısına çıkan Selim’e, sokak ortasında okkalı bir tokat indirecek!

İşte yeni bölüm özeti:

Çukur'da bir kişi daha yaşıyor! Sürpriz 37. bölüm 3. tanıtımında ortaya çıktı! 7
BİZİ İKİ KİŞİ SANIYORLAR, BİR KİŞİ OLDUĞUMUZU BİLMİYORLAR!”

Yamaç, “Ben Çukur’u geri alacağım, yanımda mısınız?” sözleriyle Çukur’dakilerin yardımını isterken, omuz omuza veren Mahsun ve Çeto’nun “Bizi iki kişi sanıyorlar, bir kişi olduğumuzu bilmiyorlar!” diyerek oluşturduğu Karakuzular işareti dikkat çekiyor. Pazarda yaşananlar İdris’in sabrını zorlarken, Cumali-Vartolu atışması devam ediyor. Ortaya çıkan Ayşe’nin Çeto’nun elini öptüğü anlar merak uyandırırken, İdris’in Selim’e attığı tokat gerilimi arttırıyor.

Çukur’un yarın akşam ekrana gelecek 2. sezonun 4. bölümünde Yamaç, Vartolu ve Cumali güçlerini birleştirir. Koçovalı Kardeşler, Çukur’u yeniden kazanmak için harekete geçerler. Ancak Cumali ile Vartolu arasındaki yüksek tansiyon Yamaç için işleri güçleştirecek. Yamaç bir yandan hedefi uğruna mücadele ederken diğer yandan Cumali ile Vartolu’nun arasında kalacak. Koçovalı Kardeşler tüm engellere rağmen omuz omuza savaşlarına devam ederken; kardeşlerden biri beklenmedik bir anda İdris’in karşısına çıkacak ve büyük yüzleşme yaşanacak.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!

İşte 37. bölümden 3. tanıtım:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Karakuzuların “Cumali ve Yamaç Koçovalı bulunmadıkça her gün Çukur’dan biri alınacak” sözü, Çukur’da büyük bir fırtınaya yol açar. Genç Efe’nin ölümünden kendini sorumlu tutan Yamaç, Çukur’u geri almaya kararlıdır. Ve Cumali’den tek bir şans ister; eğer kendi yöntemiyle Çukur’u toparlayamazlarsa Cumali’nin yolundan gideceklerdir. Bu esnada Vartolu da uğradığı saldırı sonrası yaralarını sarmaya çalışırken tanıştığı gizemli kişi onu derinden etkileyecektir. Yamaç, Vartolu ve Cumali’nin büyük buluşması heyecanla beklenecek.