Ana sayfa Foto Galeri Çukur’da Vartolu ile Sadiş aşkı, Yamaç ile Sena’yı önemsizleştirdi!

Çukur’da Vartolu ile Sadiş aşkı, Yamaç ile Sena’yı önemsizleştirdi!

tarafından ker_def

Çukur'da Vartolu ile Sadiş aşkı, Yamaç ile Sena'yı önemsizleştirdi! 7

Habertürk yazarlarından Muhsin Kızılkaya, Çukur dizisinde Vartolu ile Sadiş’in aşkını köşesine taşıdı… Kızılkaya, dizinin esas karakterleri Aras Bulut İynemli’nin canlandırdığı Yamaç ile Dilan Çiçek Deniz’in canlandırdığı Sena karakterlerinin önüne yan roller olarak belirlenen Vartolu ve Sadiş karakterlerinin aşkının geçtiğini belirterek, bu durumu yorumladı:

VARTOLU İLE SADİŞ’İN AŞKI!

Daha önce bir dizide oldu mu bilmiyorum ama sanırım son yıllarda televizyon için yapılan dizilerde pek nadir görünen bir hadise vuku buluyor. Dizinin başrol oyuncuları olmayan iki kişi arasındaki aşk, dizi filmin esas kızı ile esas oğlanı arasındaki aşkın bile önüne geçiyor.

Show TV’de yayınlanan “Çukur”dan bahsediyorum. Ve dizi başladıktan sonra hemen hemen bütün izleyicilerin başrol karakterleri Yamaç ile Sena arasındaki aşktan çok, Vartolu ile Sadiş arasındaki aşkı merak etmelerinden…

Senaryoyu yazanlar da, Vartolu denen anti kahramanın geniş kitlelerin gönlünde kurduğu tahtın ihtişamını görünce de, çoğunlukla “gönül havalandıran, damardan” türküler eşliğinde bize bu derin, hüzünlü, gerçek aşk hikâyesinin farklı demlerini, her bölümde biraz da “cimri” davranarak gıdım gıdım vermeye başladılar.

Vartolu karakteri dizi başlar başlamaz kısa süre zarfında fenomen haline geldi. Şimdi çocukluk aşkı Sadiş’le olan ve şimdilik imkânsız gibi görünen aşkı herkesi diziye bağlayan en önemli şey oldu çıktı.