Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’dan sonra Erkan Kolçak Köstendil yeniden setlere dönüyor!

Çukur’dan sonra Erkan Kolçak Köstendil yeniden setlere dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde başarılı performansı ile göz dolduran Erkan Kolçak Köstendil, geniş bir hayran kitlesi kazandı… Canlandırdığı Vartolu Sadettin karakteri ile çok sevilen oyuncu, dizinin son döneminde bir süre ekranda yer almamıştı. Oğlu Marsel’in doğumunun ardından ailesi ile birlikte zaman geçirmek isteyen oyuncu, Çukur dizisinin 4. sezonunda bir süre izin yaptı.

Son dönemde hem yorulduğu hem de ailesi ile vakit geçirmek için proje tekliflerini kabul etmediği bilinen ünlü oyuncu, sonunda bir projeyi kabul etti. Hayranları bir dizi çalışması beklese de Erkan Kolçak Köstendil, sinema filminde karar kıldı.

Mustafa Uslu’nun yapımcılığını üstlendiği Bandırma Füze Kulübü isimli sinema filminin çekimlerine 26 Ekim’de Mudanya’da başlanacak. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan senaryonun ilgi çekmesi bekleniyor.

Ömer Faruk Sorak’ın yönetmenliğini yaptığı filmde birçok ünlü isim bir araya geldi. Erkan Kolçak Köstendil de bu isimler arasında yerini aldı. Oyuncu filmde Çingene Necati karakterine hayat verecek ve çok farklı bir imaj ile izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

Alina Boz ile Deniz Can Aktaş’ın başrolünde yer aldığı filmin ekibinde önemli isimler bir araya geldi. Alican Yücesoy, Selen Öztürk, Aslı Bekiroğlu, Büşra Develi, Bahtiyar Engin, Altan Erkekli, Görkem Sevindik, Gökhan Yıkılkan, Ahmet Saraçoğlu, Atay Yıldız ve Nizam Namidar kadroda yer alan isimler arasında bulunuyor.