Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’dan sonra şanssızlık yaşayan Kubilay Aka’dan yeni proje müjdesi!

Çukur’dan sonra şanssızlık yaşayan Kubilay Aka’dan yeni proje müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanan Çukur dizisinde Celasun olarak 4 sezon çok başarılı bir performans sergileyen Kubilay Aka, finalden önce projeden ayrılmıştı. Yine aynı kanalda yayınlanan Cam Tavanlar dizisine başlayan oyuncunun projesi sadece 8 bölüm sürdü.

Bensu Soral ile başrolü paylaşan Kubilay Aka adına Cam Tavanlar projesi büyük bir hayal kırıklığı olarak gözüküyor… Dizinin final yapmasının ardından tatile çıkan Kubilay Aka, iki üç kadar dinlenmek istiyor.

Vatanım Sensin dizisi ile tanınan Kubilay Aka, son dört yıldır aralıksız çalışıyor… Oyuncu, bir iki ay dinlendikten sonra ise yeniden setlere dönmek istiyor. Hayranlarına müjde veren oyuncu, “İki üç dinlenirim diye düşünüyorum. Ondan sonra heyecanlandığım bir kaç proje var, zamanla onlar olur” diye konuştu.

Kubilay Aka, Cam Tavanlar dizisinde hep birlikte bir işin altından kalkmaya çalıştıklarını anlattı. Çukur ve Vatanım Sensin’de de benzer süreçler yaşadığını anlatan oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Umarım hep böyle projelerde olurum. Huzurlu çalışacağım projelerde olurum hep. Şimdilik her şey güzel gidiyor.”

Bunu Bir Düşünün isimli mini dizide yer alan Kubilay Aka, hayvan haklarına dikkat çeken bir işte yer almanın mutluluğunu yaşıyor.

Oyuncu, “Böyle projelerde yer almak çok güzel oluyor bizim için de… Bir şeylere dokunabilmek, yararlı olabilmek çok güzel bir şey. O yüzden böyle projelerde olmak bizi de mutlu ediyor” diye konuştu.

Onur Ünlü ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın da yer aldığı projede hayvanların sahiplenilip sonrasında sokağa terk edilmelerini konu alan proje BluTV’de yayınlanacak.