Ana sayfa Dizi Haberleri Çukurova artık Züleyha’dan sorulur! Bir Zamanlar Çukurova bu akşam başlıyor!

Çukurova artık Züleyha’dan sorulur! Bir Zamanlar Çukurova bu akşam başlıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin, sadece Türkiye’de değil birçok ülkede en sevilen dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonunun ilk bölümüyle bu akşam izleyicilerin karşısına çıkacak. Bir Zamanlar Çukurova yeni oyuncuları ve yeni hikayeleriyle ekranda olacak.

Bir Zamanlar Çukurova’da artık bambaşka bir çiftlik göreceğiz. Zira çiftliğin tüm erkekleri birer birer gidince dengeler değişmiş, artık hakimiyet Züleyhan’nın eline geçmiş olacak. Çukurova’daki her şey, bir zamanların İstanbullu terzi yamağı genç kadından sorulacak.

Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni sezonuna yön verecek isim ise İbrahim Çelikkol olacak. En son Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi karakteriyle izlediğimiz, ardından dijital platform için Kuş Uçuşu isimli diziyi çeken Çelikkol, Bir Zamanlar Çukurova’da Hakan Gümüşoğlu karakterine hayat verecek.

Çukurova artık Züleyha'dan sorulur! Bir Zamanlar Çukurova bu akşam başlıyor! 7

İbrahim Çelikkol bir süre önce Sabah gazetesine verdiği röportajda yeni karakterini şu sözlerle anlattı: “’Hakan Gümüşoğlu’nu izledikçe hep beraber tanıyacak ve bence çok seveceğiz. Sürprizlerle dolu bir karakter.Hepsi bir arada bir karakter. İzleyiciyi hem güldürüp, hem sevdirip, hem de takdirini toplayacak bir çok özelliği barındırıyor.”

Yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizinin ana erkek karakterleri Uğur Güneş uzun süre önce Murat Ünalmış da üçüncü sezonun sonunda ekibe veda etmişti. Dördüncü sezon başladıktan birkaç bölüm sonra da Kerem Alışık’ın ayrılacağı ortaya çıkmıştı.

Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon ilk bölümüyle bu akşam saat 20:00’de ATV ekranında.