Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk 101’in yayınında geri sayım sürerken gelen son tanıtım heyecanı artırdı!

Aşk 101’in yayınında geri sayım sürerken gelen son tanıtım heyecanı artırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan gençlik dizisi Aşk 101’in ikinci sezon yayınına çok az kaldı. Sürükleyici konusuyla ilk sezon çok büyük beğeni toplayan dizinin ikinci sezonu 30 Eylül’de yayınlanmaya başlayacak. İkinci sezona çok az süre kala diziden yeni bir fragman geldi.

Hikayesi, müzikleri, genç oyuncuları ve gençlik aşklarıyla ilk sezonunda izleyiciyi sarıp sarmalayan Aşk 101 dizisinin ikinci sezonu çok uzun süredir bekleniyordu. İkinci sezon çekimleri tamamlanalı neredeyse bir yıl olmasına rağmen hala yayınlanmaması izleyiciyi de büyük bir merak içerisine sokmuştu.

Yaz ortasında güzel haber geldi ve Aşk 101’in ikinci sezonunun yayın tarihi açıklandı. Buna göre dizinin yeni bölümleri 30 Eylül’den itibaren Netflix ekranında olacak. Bu arada diziden gelen tanıtım filmi yeni bölümlerle ilgili ipuçları da veriyor.

1998 yılında geçen ve günümüze uzanan Aşk 101, sisteme direnirken bir yandan da yetişkin dünyasına adım atmaya hazırlanan bir grup asi gencin hikayesini konu alıyor. İlk sezonda lise öğrencisiyken izlediğimiz genç oyuncular ikinci sezonda daha büyümüş halde karşımızda olacak.

Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Yazıcı, Ece Yüksel, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı projenin hikayesi Meriç Acemi’ye ait.

Bu arada dizinin ikinci sezonunda sürpriz bir isim de var. ATV’nin geçen kış en başarılı işlerinden biri olan ve yeni bölümleri büyük bir merakla beklenen Kardeşlerim dizisinde Aybike karakterini canlandıran Melis Minkari de Aşk 101 dizisinin ikinci sezonunda yer alacak.