Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Berrak Tüzünataç’ın yeni projesi ne olacak?

Berrak Tüzünataç’ın yeni projesi ne olacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlüler dünyasının çok güzel ve bir o kadar sıra dışı yıldızı Berrak Tüzünataç bir süredir ekranlarda görünmüyor. En son geçen yıl Biz Böyleyiz filmiyle hayranlarının karşısına çıkan Tüzünataç’ın bir sonraki projesinin ne olacağı büyük merak konusu.

Çoğu zaman zayıflığıyla ve sosyal medyadaki çılgın pozlarıyla gündeme gelen Berrak Tüzünataç, 2005 yılından bu yana televizyon dünyasında. Ödünç Hayat’la dizi dünyasına adım atan, Elveda Rumeli ile kariyerinin çıkışını yapan Tüzünataç, projelerindeki seçiciliğiyle biliniyor.

Bugüne kadar aralarında Ezel, Son, Muhteşem Yüzyıl, Filinta, Fi gibi birbirinden başarılı dizilerde rol alan Tüzünataç, sekiz sinema filminde de rol aldı. Beyza’nın Kadınları, Organize İşler, Kıskanmak, Bir Avuç Deniz en unutulmaz filmleri.

Berrak Tüzünataç'ın yeni projesi ne olacak? 7

En son Şebnem Bozoklu, Özge Özpirinçci, Boran Kuzum gibi oyuncularla başrolleri paylaştığı Biz Böyleyiz isimli filmle Netflix ekranında izleyiciyle buluşan Tüzünataç, filmin üzerinden bir yıl, ön son dizisi Kurşun’un üzerinden de iki yıl geçmesine rağmen yeni bir projede yer almadı.

Güzel oyuncunun hayranları merakla yeni projesini bekliyor ancak o ser verip sır vermiyor. Birkaç gün önce gazetecilerin sorularını yanıtmayan Tüzünataç, yeni bir film projesinden çıktığını önüne gelen birkaç projeyi de değerlendirdiğini söyledi. Tüzünataç, filmiyle ilgili bilgi vermedi.

Berrak Tüzünataç geçtiğimiz günlerde kendi tasarladığı bikini ve mayolarla gündeme gelmişti. Güzel oyuncu kendi tasarlayıp satışa sunduğu bikinileri sergilemek için de kendi fit vücudunu ve instagram hesabını kullanıyor.